Rideskader & sundhed

Da vi ser mange, som kommer pga skader i forbindelse med ridning, har Amalie og Morten, dykket ned i den  nyeste viden om skader i forbindelse med ridning, især omkring hovedtraume og skulderskader. De har i forvejen stor erfaring med at behandle disse problematikker, men har brugt tid og energi på at opdatere sig til den nyeste viden på området og om hvordan vi kan behandle det endnu bedre.

For at få den nyeste erfaring helt ud i fingerspidserne søgte vi i en periode ryttere, der led af gener efter hovedtraumer eller skulderskader, som de havde pådraget sig i forbindelse med ridning. Vi fastsatte hver især, tre timer om ugen hvor vi behandlede ryttere uden beregning, for at indsamle erfaring på baggrund af vores opdateret viden.

Rytterne fik den samme sikre og kompetente behandling vi altid leverer. Det særlige i dette tilfælde var at skabe en intensiv erfaringsindsamling i at se så mange ryttere som muligt, samt bruge ekstra tid til at debattere vores erfaringer efterfølgende.

Dette har betydet at de ryttere vi ser føler sig endnu bedre set og hørt når de kommer behandling hos os.

Faglig udvikling – rideskader og sundhed

I forbindelse med et af vores faglige udviklingsprojekter – rideskader og sundhed, delte vi vores viden i en workshop med andre specialister, hvor vi kunne dele vores vidne og erfaring omkring ryttere, heste, træning og udstyr.

Vi mødtes med Ullavet (dyrelæge) , Nobelrider (sadelmager), Mette Kristiansen (ridetræner) og Camilla Perlt Jeppesen (bedrider). Vi fik en væsentligt større indsigt og forståelse af hinandens faggrupper.

Ring til os på:

Eller skriv en besked

Få mere at vide
Sender

Vil du vide mere?

Du kan herunder læse mere om nogle af de skader man pådrager sig i forbindelse med ridning.

Skulder

Spørgsmål? Klik her
Ja, vi har åbent