NB – på grund af stor interesse, har vi desværre ikke kapacitet til, at tilbyde flere behandlinger uden beregning.

Du kan selvfølgelig, fortsat bestille tid hos os, men under vores normale betingelser.

Rideskader & sundhed

Døjer du med gener efter hovedtraume eller skulderskade i forbindelse med ridning?

Vi søger ryttere til behandling uden beregning!

Læs mere nedenfor.

Hos Nordisk Osteopati ønsker vi altid at blive endnu bedre behandlere. Derfor har vi et løbende projekt for faglig udvikling  kørende – projekt  Videnskab til Praksis.

Da vi ser mange, som kommer pga skader i forbindelse med ridning, har Amalie og Morten, det seneste halve år, begravet sig i den nyeste viden om skader i forbindelse med ridning, især omkring hovedtraume og skulderskader. De har i forvejen stor erfaring med at behandle disse problematikker, men har brugt tid og energi på at opdatere sig til den nyeste viden på området og om hvordan vi kan behandle det endnu bedre.

For at få den nyeste erfaring helt ud i fingerspidserne søger vi ryttere som fortsat lider af gener efter hovedtraumer eller skulderskader, som de har pådraget sig i forbindelse med ridning. Vi tilbyder, tre timer om ugen hvor vi behandler ryttere uden beregning, for at indsamle erfaring på baggrund af vores opdateret viden.

Det er vigtig at understrege, at dette ikke er eksperimentel behandling.

Rytterne for den samme sikre og kompetente behandling vi altid levere, vores erfaringsindsamling ligger i at se så mange ryttere som muligt, samt bruge ekstra tid til at debattere vores erfaringer efterfølgende.

Der er desværre ikke ubegrænset pladser. Så det bliver under først til mølle princippet.

Sådan melder du dig til.
For at komme i betragtning skal du skrive til os ved kommentarfeltet her på siden. Du skal sende os en kort beskrivelse af din skade(r) og hvilke gener det har til følge. Som nævnt søger vi, i dette projekt, ryttere med følger efter hoved og eller skuldertraumer.

Ring til os på:

Eller skriv en besked

Få mere at vide
Sender

Videnskab til Praksis – rideskader og sundhed

Et voksende samarbejde

I forbindelse med Vidneskab til Praksis – rideskader og sundhed, har vi påbegyndt et spirende samarbejde med specialister der kan bidrage til vore vidne og erfaring omkring ryttere, heste, træning og udstyr.

Vi deler vores viden og erfaring med med Ullavet, Nobelride, ridetræner Mette Kristiansen og bedrider Camilla Perlt Jeppesen og får mindst ligeså meget igen.

Vi får større indsigt i hver vores faggrupper og arbejde på at give jer den bedste forståelse fra alles verden.

Det betyder at vi løbet af 2018, vil arbejde sammen om endnu bedre at forstå hvordan vi aller bedst kan hjælpe ryttere der ikke kan finde balancen på hesten.

Enten oplever du at hesten altid bliver skæv, sadlen bliver trukket skæv eller du selv har tendens til at bygge spændinger eller skader op. Dette og meget mere ønsker vi at beløse med en sand helhedorienteret til gang til rideskader og sundhed

Spørgsmål? Klik her