Kontakt

Ammar@nordiskosteopati.dk

Afdelinger

Ammar Zeeshan Lone

Osteopat & fysioterapeut

Om Ammar

Som din behandler vil du opleve mig som smilende, glad og humoristisk. Jeg har altid en åben og positiv tilgang til, hvordan vi løser dine problematikker eller udfordringer, hvorefter jeg sætter hele min redskabspalette i spil for at finde frem til den mest optimale behandling for dig.. Mine behandlinger har gennem tiden haft meget stor effekt for mange mennesker, og jeg er stolt af de mange flotte resultater, jeg har været i stand til at skabe via osteopatien. 

Jeg er dansk/parkistansk født og taler flydende dansk, urdu og punjabi. Jeg er et meget aktivt menneske og interesser mig både for sport, sundhed og krop/velvære i bred forstand. Det bliver både til padeltennis, sqaush, fodbold og cricket, når tiden tillader det. Lige så meget humor der kan være i min hverdag, lige så seriøst tager jeg mit ansvar som osteopat. Min erfaring er hovedsageligt fra privatklinikker, hvor især kvinder, børn og babyer har ramt mit passionsfelt. Mit store fokus ligger også inden for sportsskader og idrætsskader, hvor jeg har stor erfaring med behandlinger, der forbedrer bevægeligheden og styrken i kroppen. Det er vejen frem til en smertefri krop. 

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig bedst muligt. 

Kompetenceprofil 

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Bækken og ryg relaterede smerter
 • Kvinders helbred og graviditetsgener
 • Babyer og børn
 • Hovedtraume, hovedpine og migræne

Erfaring

 • Osteopat – Nordisk Osteopati 2022 –
 • Fysioterapeut – Fysiofront 2022- d-d.
 • Osteopat – Osteopati København 2022-2022
 • Fysioterapeut – FysioDanmark Solrød A-fys – 2020-2022

 • Fysioterapeut – FysioDanmark Kalundborg 2020 – 2020

Uddannelse og kurser

 • Diplom Osteopati – 2021 – ESO
 • Bachelor i fysioterapi – 2011 – UCSJ Campus Næstved
 • Correction academy kurser – 2016
 • Mulligan – 2014-2015