Her kan du læse udtalelser fra vores klienter

– Osteopati
– Fysioterapi

Vi lægger al vores energi i at hjælpe dem vi møder på klinikken og her er hvad nogle af dem har oplevet

Hovedpinen, der udviklede sig til migræne

Gitte arbejder til daglig med sikkerhed og arbejdsmiljø. Hun er gift og har 2 dejlige børn. Gitte har også døjet med hovedpine næsten hver dag igennem flere år, som har udviklet sig til migræne.

”Det har simpelthen betydet alt for mig at få behandlinger hos Nordisk Osteopati. Det lyder måske ret floffy, men det er sandt. Jeg kendte kun til behandlinger hos fysioterapeuter og kiropraktorer. Da jeg ikke følte, at jeg blev hjulpet nok hos min nuværende fysioterapeut, kontaktede jeg Nordisk Osteopati og fik en tid hos Morten. Morten forklarede mig, at det var behandling hos en osteopat, at jeg havde brug – og han fik ret…

Læs hele Gittes udtalelse her →

Når kroppen gør ondt

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos Nordisk Osteopati har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

Smerter under graviteten

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her.

Jeg faldt sammen i den ene side uden at kende årsagen

”Jeg vågnede op en morgen og faldt simpelthen sammen i den ene side.
Min læge sendte mig til et neuromedicinsk tjek, som ikke hjalp.
Så kontaktede jeg Morten, som hurtigt fandt ud af, at det i høj grad var mit perifere syn, der var problemet.
Det arbejdede vi så med, og Morten fandt bl.a. ud af, at den var gal med måden, jeg læser på.

Ved at arbejde med hele kroppen har jeg fået det mærkbart bedre.
Morten er en ren vidensbank, men også god til at lytte og til formidle sin viden til os andre.
Nogle gange virker det nærmest, som om han tryller, men i virkeligheden går han bare systematisk og fagligt frem.”

Smertefri ryg!

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg.
Jeg er i dag smertefri og kan igen deltage i fysisk træning med rygøvelser. Det var udelukket førhen pga. kraftige smerter.
Jeg er dermed også sluppet for at skulle tage smertestillende medicin.

Jeg er derfor yderst tilfreds med den måde, Morten har grebet behandlingen an, og Morten har også været yderst pædagogisk i sin måde at forklare behandlingen på. Tak!
Morten har min varmeste anbefaling”

Når træningen bliver for hård for kroppen

“Jeg kan varmt anbefale Nordisk Osteopati. Jeg er blevet behandlet af Morten Vind-Visby talrige gange, når træningen bliver for hård ved kroppen, og hver gang har Morten fundet frem til problemet og løst det.

Det er alt fra et låst fodled til ondt i nakke og ryg. Morten er en stor medvirkende factor til at holde min krop kørende og i balance, så jeg kan få det maksimale ud af min træning (100m sprint atletik).

Så hvis du gå rundt med et problem, vil jeg helt klart sige prøv klinikken Nordisk Osteopati– du vil ikke blive skuffet!”

Svimmelhed og hold i nakken hos 6-årige Anna

“Anna er 6 år og har haft ondt i hovedet i et halvt år. Hendes mor fortæller: “Det startede med svimmelhed men efter et hold i nakken for et halt år siden tog det til. Hun kunne pludselig blive bleg, træt og få ondt i hovedet. Et slags anfald – det mindede om influenza – det kom bare meget pludselig og varede i 20 minutter til 2 timer, flere gange om ugen.

Hun var blevet undersøgt af flere forskellige læger, blevet skannet og de fandt heldigvis intet i vejen med hende.

“Hos Nordisk Osteopati gik snakken meget på, at Anna’s oplevelser mindede om børnemigræne sammen med et hold i nakken. Allerede efter første behandling var der effekt.  Vi oplever at Annas svimmelhedsanfald sker sjældnere nu. Hun bruger sin krop meget i løbet af en dag, hun er meget mere motorisk aktiv. Børnehaven har heller ikke nævnt noget i lang tid. Det var ofte her hun fik sine “anfald”.

Skader efter halvmaraton

“Efter at have løbet en halvmaraton fik jeg ufatteligt ondt i min fod, og måtte umiddelbart efter begynde at gå med krykker. Det klassiske sundhedsvæsen sendte mig til røntgen, MR og CT-scanning uden at kunne finde fejl, og bad mig om blot at smide krykkerne, så skulle det nok gå over.
Efter 5 måneders smerte kom jeg til Amalie fra Nordisk Osteopati. Hun brugte 30 min på at undersøge min krop, og yderligere 30 min på at bearbejde mit ben, hvor hun mente problemet var. Efter blot den ene behandling kunne jeg gå igen uden smerter, og problemet er ikke kommet igen. Kan kun anbefale stedet.”

Jens er triatlet og får jævnligt kropseftersyn

“Morten hjælper mig med praktisk taget alt, hvad der har med min træning at gøre. Alle sygdomme, skavanker og skader, der måtte opstå undervejs, f.eks. i ryggen som er mit svage punkt. Han retter op og korrigerer, og ind imellem bruger han også akupunktur. Og ud over genopbygningen af min krop, tager han sig også meget af det, der kunne have udviklet sig til en skade, i opløbet”.

Jens Grønbek blev den hurtigste dansker til Ironman Hawaii 2014 og nr. 2 i sin aldersgruppe (30-34 år) og har nået mange fine resultater siden. Vi er glade og stolte over at kunne bistå Jens i hans bestræbelser

Når kroppens “tandhjul” skal smøres og justeres hos en atlet for at undgå skader

“Min behandler Morten, kan sgu en eller anden form for magi.
Vi arbejder med min hofte, som i perioder giver smerte i højre side, ved løbet. Han har fundet frem til at der er ubalance i venstre side, hvilket også kan have medført smerter i knæet, efter mine lange løb. Lige nu har jeg ingen skade, men som han siger “kroppens tandhjul skal også justeres”.
Så vi skal rette op på selv de små skavanker, jeg har. Fordi min krop belastes så meget og skal holde mange år endnu”

Bestil tid på:

Eller skriv en besked:

Lad os tage en snak
Sender

Spørgsmål? Klik her