Osteopati Frederiksberg - Nordisk Osteopati

En sikker, grundig og individuel Osteopat behandling på Frederiksberg/København

Vores Osteopater på Frederiksberg hjælper dig bl.a. med at behandle:

Din Osteopat på Frederiksberg – Nordisk Osteopati

– Vi tilbyder dig en grundig og kompetent behandling

Nordisk Osteopati har klinikker flere steder på Sjælland, hvor du kan komme til osteopat. Osteopaterne på Frederiksberg er klar til at servicere borgere fra København, Vanløse, Valby, Frederiksberg og omegn. I klinikken på Frederiksberg tilbyder vi ud over osteopati også fysioterapi hos Rasmus samt akut behandling med både fysioterapi og osteopati.

Vi glæder os til dit besøg på klinikken, som ligger på Peter Bangs vej 7a, etage 3, på Frederiksberg. Du skal benytte indgang 9C.

Vores afdeling Frederiksberg Osteopati, har lokaler i Diakonissestiftelsens bygning fra 1876. Vi nyder de smukke omgivelser men minder om, at det er et stort sted. Vi anbefaler derfor, at du kigger en et ekstra gang på beskrivelsen om hvordan du finder hen til vores lokaler.

Fysioterapi og Osteopati på Frederiksberg

Hos Nordisk Osteopati på Frederiksberg er du i trygge hænder

Vores Osteopater på Frederiksberg giver dig altid en høj faglig vurdering af din skade. Alle Osteopater hos Nordisk Osteopati er autoriseret og har gennemsnitligt mere end 5 års erfaring med behandling af smerter og skader.

Vores krop har en fantastisk evne til at reparere sig selv. Kommer vi til skade eller udvikler vi en skavank, løser kroppen det ofte selv. Men går du med smerter eller skavanker, der varer ved, så betyder det, at du har brug for hjælp. Går du med dine problemer i længere tid,  kan det være med til at forværre problemet og gøre, at det er sværere at komme af med dem igen.

Hos Nordisk Osteopati på Frederiksberg ser vi alt fra en forstuvet ankel til komplicerede længerevarende og kroniske smerteproblematikker. Vi tilbyder dig altid en grundig og faglig kompetent vurdering og behandling. Vi betragter alle de elementer, der kan have indflydelse på dit problem.

Vi bruger afprøvede og godkendte teknikker. Teknikker der består af det bedste vi har fra osteopatien, men også fra fysioterapien. Vi trækker på den store viden vi har på vores 5 klinikker, og deler vores viden og erfaring på tværs af klinikkerne, til gavn for vores patienter. Her på siden kan du læse mere om vores faglighed og hvad vi tilbyder.

Få en grundig behandling hos Nordisk Osteopati på Frederiksberg

Vores osteopater er dygtige til at se sammenhængene i kroppen, og hvordan man kan påvirke alle systemer i kroppen. Vi sikrer gennem løbende efteruddannels at vores faglighed og viden holdes opdateret, altid for kunne give dig, den mest kvalificerede behandling.

En behandling, der ofte kan hjælpe dig, selvom du har prøvet kræfter med andre behandlingsformer, men uden held. Osteopati er ofte vejen frem for dig, og gør at du kan komme videre i et behandlingsforløb.

Kan Nordisk Osteopati garantere effekt?

Vi mener det er vigtigt at være ærlige og vi lover derfor aldrig at vi kan løse alles problemer. Du kan til gengæld stole på, at vi hver gang yder en grundig og kompetent undersøgelse og individuel behandling, hvor vi betragter alle aspekter af din krop, og søger efter alt, der kan bidrage til, at dine krop kan fungere bedst muligt igen.
Hvis vi vurderer det ikke længere er vores opgaver, hjælper og vejleder vi dig videre, så godt vi kan.

Hvis du ønsker mere information, om nogle af de problematikker vi møder i vores arbejde, kan du læse mere her.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati

Hvad siger kunderne?

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos EQ Performance har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her →

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg…….

Læs hele Karsten anmeldelse her →

På Frederiksberg/Kbh. finder du Nordisk Osteopati her

Diakonissestiftelsen
Peter Bangs vej 7a (etage 3)
2000 Frederiksberg
Benyt indgang 9C i perioden 23/5 – 15/9 – 2023

Den 1. oktober 2023. Er der inført betlaing parkeing i Frederiksberg Kommune. Diakonissestiftelsens har valgt at følge trop. Betaling for parkering skal ske via appen EasyPark eller appen OK.

Åbningstider
Hverdage fra kl 07.40 til kl 17.00
Konsultation med osteopat efter aftale

På Frederiksberg ser vi patienter til osteopatisk behandling fra Frederiksberg, København, Vanløse, Valby og omegn.

Venteværelse
Når du ankommer tager du blot plads i venteværelset, så kommer vi og henter dig, når det bliver din tur.

Hos Nordisk Osteopati på Frederiksberg møder du følgene Osteopater og Fysioterapeuter

Helena Madsen

Helena Madsen

Osteopat og Fysioterapeut
Amalie Rygner

Amalie Rygner

Osteopat og Fysioterapeut
Rasmus Vigsø Møller

Rasmus Vigsø Møller

Fysioterapeut og osteopat stud.

Nordisk Osteopati på Frederiksberg tilbyder også Fysioterapi

På Frederiksberg tilbyder vi både Fysioterapi og Osteopati. Det gør vi ligeledes i Hillerød og Hørsholm. Uanset om du har brug for Osteopati eller Fysioterapi, eller måske er i tvivl hvilken behandling der vil være bedst for dig, kan du trygt henvende dig i vores klinik på Frederiksberg, hvor du får råd og vejledning til den behandling du har brug for.

Alle vores behandlere er:

– Fysioterapeuter og osteopater

  • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK

  • Autoriserede fysioterapeuter

  • Har over 5 års erhvervserfaring

  • Medlem af Danske Fysioterapeuter

Som en del af Nordisk Osteopati

– deltager alle behandlere i:

  • Fælles Faglig Udvikling

  • Fælles Erfaringsudveksling

  • Personlig Faglig Udvikling

  • Mindst fire efteruddannelseskurser om året

Smerter efter skader i skulder og ryg afhjælpes af vores Osteopater

“Ved at skabe de bedste omgivelser til faglig og personlig udvikling, sikre vi at vores behandling altid er af høj kvalitet. Alle behandlere tager ansvar for, at de, dag for dag, bliver bedre til vores fag, så vi kan levere den bedste behandling til dig.”

Vores værdier

Spørgsmål? Klik her