Iskiasnerven på godt og ondt

Iskias er dels navnet på kroppens største nerve der udspringer fra det nederste af lænderyggen og korsbenet, og løber gennem ballen og helt ned til foden. Iskias dækker også over smerter fra iskiasnerven, og kan mærkes i hele nervens forløb. Iskiassmerter kan opstå ved afklemning af nerven,  og der kan være flere årsager til dette. Dette kan f.eks. være diskusprolaps, slidgigtforandringer i ryggen, eller tryk på nerven i ballen.

Igennem en grundig undersøgelser finder vi frem til mulige årsager  til iskiassmerterne er, og tilrettelægger derudfra en sikker behandling, der kan afhjælpe dine smerter.

  • Vi har stor viden og erfaring med de strukturer der påvirker iskiasnerven.
  • Vi undersøger skadens indvirkning på resten af din krop.
  • Vi gør dig klogere på din krop, din træning og din dagligdag – det mindsker risikoen for en ny skade.

Bestil tid på:

Eller skriv en besked:

Lad os tage en snak
Sender

Få hjælp af vores erfarne behandlere

Hvad siger vores kunder

“Efter at have løbet en halvmaraton fik jeg ufatteligt ondt i min fod, og måtte umiddelbart efter begynde at gå med krykker. Det klassiske sundhedsvæsen sendte mig til røntgen, MR og CT-scanning uden at kunne finde fejl, og bad mig om blot at smide krykkerne, så skulle det nok gå over.
Efter 5 måneders smerte kom jeg til Amalie fra EQ Performance. Hun brugte 30 min på at undersøge min krop, og yderligere 30 min på at bearbejde mit ben, hvor hun mente problemet var. Efter blot den ene behandling kunne jeg gå igen uden smerter, og problemet er ikke kommet igen. Kan kun anbefale stedet.”

Spørgsmål! – eller bestil tid?

Eller skriv en besked:

Lad os tage en snak
Sender

Det skal du holde øje med:

Er smerter vedarende, bliver det hverken bedre eller værre, eller bliver det bliver det kun  værre og værre, så er der behov for handling. Kontakt os og lad os hjælpe dig.

Vi kan ofte gøre noget uanset hvor slemt det er, dog med undtagelse af følgende. Der bør du overveje at taler med din læge først.

Dette er i tilfælde af:

  • At du oplever konstante hvilesmerter / nattesmerter
  • Hvis du har problemer med vandladning at holde på det eller komme af med det
  • Hvis du har mistet følelsen i ben eller i tær
  • Hvis du tydeligt har mistet kræfterne i benet eller fodens muskler.

Er du i tvivl så kontakt os endelig.

 

Spørgsmål? Klik her