Kontakt

Helena@nordiskosteopati.dk

+45 28 71 17 23

Afdelinger

Helena Grupp Schröder

Osteopat & fysioterapeut

Om Helena

Som behandler vil du opleve mig som en omsorgsfuld person, der lytter til dig. Mine behandlinger har afsæt i en direkthed mod årsagen men altid med en nænsom tilgang og i et tempo, der passer til dit temperament og din situation. Jeg forsøger at kombinere det bedste fra osteopatien og fysioterapien, og bruger derfor briksen, men samtidig skal vi supplere effekten af behandlingen med relevante øvelser.

Jeg har altid været meget aktiv med enten atletik, triatlon, cykling, løb og andet. Jeg har selv deltaget i flere triatlons, crossløb og  2 halve ironmans. Derfor forstår jeg de krav der er til dig når du er passioneret omkring din sportsgrens. I dag bruger jeg tiden med min datter og mand, hvor vi er glade for at være i naturen, træne og finde på sjove DIY projekter. Jeg har en alsidig viden både fra at forstå hvad det kræver af ens krop når man er passioneret omkring sin sportsgren, men også hvad det vil sige at blive mor – og hvordan det kan påvirke kroppen både før, under og efter en graviditet. 

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig bedst muligt. 

Se Helena på Instagram her: @Helenahosnordiskosteopati

Kompetenceprofil 

 • Akutte skader
 • Længerevarende problematikker
 • Cykle- og løbe skader
 • Kæbeledsproblemer
 • Hovedpine
 • Hjernerystelser og hovedtraumer
 • Mave/tarm og hormon problemer

Erfaring

 • Osteopat hos Nordisk Osteopati 2023 –
 • Fysioterapeut/ Osteopatstuderende hos Nordisk Osteopati 2021 – 2023
 • Fysioterapeut i Albertslund fysioterapi 2017-2021

Uddannelse og kurser

 • Master of Science i osteopati – 2023 – IAO – International Academy of Osteopathy – 2023
 • Bachelor i fysioterapi – 2017 – Københavns professionshøjskole Metropol – 2017