Osteopati i Hillerød - Nordisk Osteopati

En sikker, grundig og individuel Osteopat behandling i Hillerød

Som Osteopater hjælper vi dig eksempelvis med at behandle:

Din Osteopat i Hillerød – Nordisk Osteopati

– Altid en grundig og kompetent behandling

Nordisk Osteopati har klinikker flere steder på Sjælland, hvor du kan komme til osteopat. Osteopaterne i Hillerød er klar til at servicere borgere i Nordsjælland særligt fra Hillerød, Fredensborg, Helsinge, Allerød, Hundsted, Frederiksværk, Frederikssund og omegn. I klinikken i Hillerød tilbyder vi ud over osteopati også fysioterapi samt akut behandling med både fysioterapi og osteopati.

Hos Nordisk Osteopati er du sikker på en grundig og kompetent behandling. Vi glæder os til at modtage dig i klinikken på Gefionsvej.

Fysioterapi og Osteopati på Frederiksberg

Hos Nordisk Osteopati i Hillerød er du i trygge hænder

Hos vores Osteopater i Hillerød får du altid en høj faglig vurdering af din skade. Alle Osteopater hos Nordisk Osteopati er autoriseret og har gennemsnitligt mere end 5 års erfaring med behandling af smerter og skader.

Vores krop har en fantastisk evne til at reparere sig selv. Kommer vi til skade eller udvikler vi en skavank, løser kroppen det ofte selv. Men går du med smerter eller skavanker, der varer ved, så betyder det, at du har brug for hjælp. Og jo længere tid du går med dine problemer, des mere besværligt kan det være at komme af med dem igen.

Hos Nordisk Osteopati ser vi alt fra en forstuvet ankel til komplicerede længerevarende og kroniske smerteproblematikker. Vi tilbyder dig en grundig og kompetent behandling, hvor vi betragter alle de elementer, der kan have indflydelse på dit problem.

En behandling består af det bedste vi har fra osteopatien, men også fra fysioterapien. Vi deler vores viden og erfaring på tværs af alle vores klinikker, til gavn for vores patienter. Her på siden kan du læse mere om vores faglighed og hvad vi tilbyder.

Hos vores osteopater får du en faglig vurdering ud fra et helhedsorienteret syn.

Vores osteopater er dygtige til at se sammenhængene i kroppen, og hvordan man kan påvirke alle systemer i kroppen.

De kan ofte hjælpe dig, når du har prøvet kræfter med andre behandlingsformer, men uden held. Osteopati er ofte vejen frem for dig, hvor du kan komme videre i dit behandlingsforløb.

Kan Nordisk Osteopati garantere effekt?

Vi mener det er vigtigt at være ærlige og vi lover derfor aldrig at vi kan løse alles problemer. Du kan til gengæld stole på, at vi hver gang yder en grundig og kompetent undersøgelse og individuel behandling, hvor vi betragter alle aspekter af din krop, og søger efter alt, der kan bidrage til, at dine krop kan fungere bedst muligt igen.
Hvis vi vurderer det ikke længere er vores opgaver, hjælper og vejleder vi dig videre, så godt vi kan.

Hvis du ønsker mere information, om nogle af de problematikker vi møder i vores arbejde, kan du læse mere her.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati

Hvad siger kunderne?

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos EQ Performance har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her →

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg…….

Læs hele Karsten anmeldelse her →

I Hillerød finder du os her

Adresse

Buch Business Center
Gefionsvej 6C st.tv.
3400 Hillerød

Der er fri parkering lige ved hovedindgangen.

Åbningstider

Hverdage fra kl 07.00 til kl 18.00
Konsultation efter aftale.

Kontakt

Telefonnummer: 31 31 77 30
Mail: kontakt@nordiskosteopati.dk

Venteværelse

Når du du ankommer tager du blot plads i venteområdet, som er området lige ved hovedindgangen 6C, du behøver ikke melde din ankomst.

Se efter skiltet for enden af Gefionsvej

Hovedindgang

Velkomst / Venteområde

Behandlerrum

Nordisk Osteopati tilbyder også Fysioterapi i Hillerød

I 3 af vores klinikker tilbyder vi både Fysioterapi og Osteopati, nemlig i Hørsholm, Hillerød og Frederiksberg. Uanset om du har brug for Osteopati eller Fysioterapi, eller måske er i tvivl hvilken behandling der vil være bedst for dig, kan du trygt henvende dig i vores klinik i Hillerød og få råd og vejledning for at finde den helt rigtige behandling til dig.

Hos Nordisk Osteopati i Hillerød møder du følgene Osteopater

Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen

Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen

Osteopat og fysioterapeut
Morten Vind-Visby

Morten Vind-Visby

Osteopat og fysioterapeut
Rikke Bjerregaard

Rikke Bjerregaard

Fysioterapeut & osteopat stud.

Alle vores behandlere er:

– Fysioterapeuter og osteopater

  • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK

  • Autoriserede fysioterapeuter

  • Har over 5 års erhvervserfaring

  • Medlem af Danske Fysioterapeuter

Som en del af Nordisk Osteopati

– deltager alle behandlere i:

  • Fælles Faglig Udvikling

  • Fælles Erfaringsudveksling

  • Personlig Faglig Udvikling

  • Mindst fire efteruddannelseskurser om året

Smerter efter skader i skulder og ryg afhjælpes af vores Osteopater

“Ved at skabe de bedste omgivelser til faglig og personlig udvikling, sikre vi at vores behandling altid er af høj kvalitet. Alle behandlere tager ansvar for, at de, dag for dag, bliver bedre til vores fag, så vi kan levere den bedste behandling til dig.”

Vores værdier

Spørgsmål? Klik her