Fysioterapi i Hillerød - Nordisk Osteopati

En sikker, grundig og individuel Fysioterapeut behandling i Hillerød

Din Fysioterapeut i Hillerød behandler bl.a.:

Din Fysioterapeut i Hillerød – Nordisk Osteopati

– Vi tilbyder dig en grundig og kompetent behandling

Nordisk Osteopati har klinikker flere steder på Sjælland, hvor du kan komme til en erfaren fysioterapeut. 

Vi sætter en dyd i faglighed og ekspertise, så når du booker en tid hos os, hvad enten det er hos en fysioterapeut, som er ved at specialisere sig i manuel behandling gennem osteopati uddannelsen eller er færdiguddannet osteopat får du et højt fagligt niveau til at vurdere og hjælpe dig med netop din situation. Osteopati er en medicinsk videnskab og en videreuddannelse, som supplere den viden vi har tilegnet os som fysioterapeuter og giver en helhedsforståelse af kroppen. 

Lige nu har du mulighed for at booke en tid hos vores dygtige osteopater, da vi ikke har en osteopatstuderende tilknyttet Hillerød klinikken. Alternativt er du meget velkommen på en af vores andre klinikker, hvor vi pt. har osteopat-studerende, der tilbyder fysioterapi behandlinger.  

 • Fysioterapeuter med en Master i Osteopat
 • Erfarne fysioterapeuter, som er i gang med at videreuddanne sig til osteopat. 
 • Vi har specialiseret os i manuel terapi med fokus på bevægeapparatet. Vi lytter til dig. Vi bruger hjernen. Vi bruger vores hænder. Vi tænker i årsagssammenhænge
 • Du får det bedste fra både fysioterapien (viden om træningsterapi) og osteopatien hos Nordisk Osteopati.  
 • Erfarne fysioterapeuter der specialisere sig i manuel behandling gennem osteopat uddannelsen
 • Fysioterapeuter ansat hos hos Nordisk Osteopati er alle på vej til at være uddannet som osteopati. Har du brug for fysioterapi får du derfor større viden og indsigt i hvilken behandling der kan hjælpe dig.
 • Osteopater er fysioterapeuter der har videreuddannet sig for at kunne hjælpe dig endnu bedre. Osteopater er fysioterapeuter der har valgt at specialisere sig i at se kroppen som en helhed og dermed give dig mere effektiv behandling. Vi bruger manuel behandling, hvilket vil sige at vi kun bruger vores viden, hænder, råd og vejledning.

Fysioterapi i Hillerød hos Nordisk Osteopati

Fysioterapi er et vigtigt redskab, hvor osteopatien er en overbygning af manuel medicinsk behandling, der giver en mere dybdegående og helhedsorienteret behandling. Begge behandlingsformer tager udgangspunkt i manuel terapi. Hos Nordisk Osteopati anbefaler vi, at du bliver tilset af en af vores erfarne osteopater, hvis du søger hjælper til kroniske smerter. Søger du hjælp til et akut opstået problem, kan du blive tilset af enten en af vores osteopater og osteopat-studerende (fysioterapi) afhængig af, hvilken skade eller problemstilling, der er tale om. Ring til os, hvis du har brug for afklaring!

Er du i tvivl? Læs mere om hvilken behandling du skal vælge →

Osteopater hos Nordisk Osteopati behandler Hoved og nakke traumer

Du er i trygge hænder hos fysioterapeuterne fra Nordisk Osteopati

Vores Fysioterapeuter er specialiseret for at du kan blive kvit med smerterne

Vores krop har en fantastisk evne til at reparere sig selv. Kommer vi til skade eller udvikler vi en skavank, løser kroppen det ofte selv. Men går du med smerter eller skavanker, der varer ved, så betyder det, at du har brug for hjælp. Og jo længere tid du går med dine problemer, des mere besværligt kan det være at komme af med dem igen.

Vi har erfaring med:

 • Smerter i knæet
 • Smerter i hoften
 • Tennis og golf albue
 • Overbelastningsskader
 • Smerter i lænden
 • Smerter i ryggen

Vi tilbyder dig altid en grundig og kompetent behandling, hvor vi betragter alle de elementer, der kan have indflydelse på dit problem.

Vi deler vores viden og erfaring på tværs af alle vores klinikker til gavn for vores patienter – så du kan få den bedste behandling og genoptræning.

Grundig fysioterapi hos Nordisk Osteopati

Fysioterapi behandling kan ofte hjælpe dig, når du har ondt knæ, hofte, ryg, lænd m.m. Selvom du har prøvet kræfter med andre behandlingsformer, men uden held, kan vi hos Nordisk Osteopati ofte gøre en forskel der gør at du kan komme videre i et behandlingsforløb.

smerter i knæ og ankel eller led kan en osteopat eller fysioterapeut behandle effektivt

Kan Nordisk Osteopati garantere effekt?

Vi mener det er vigtigt at være ærlige og vi lover derfor aldrig at vi kan løse alles problemer. Du kan til gengæld stole på, at vi hver gang yder en grundig og kompetent undersøgelse og individuel behandling, hvor vi betragter alle aspekter af din krop, og søger efter alt, der kan bidrage til, at dine krop kan fungere bedst muligt igen.
Hvis vi vurderer det ikke længere er vores opgaver, hjælper og vejleder vi dig videre, så godt vi kan.

Hvis du ønsker mere information, om nogle af de problematikker vi møder i vores arbejde, kan du læse mere her.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati

Hvad siger kunderne?

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos EQ Performance har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg.
Jeg er i dag smertefri og kan igen deltage i fysisk træning med rygøvelser. Det var udelukket førhen pga. kraftige smerter.
Jeg er dermed også sluppet for at skulle tage smertestillende medicin.
Jeg er derfor yderst tilfreds med den måde, Morten har grebet behandlingen an, og Morten har også været yderst pædagogisk i sin måde at forklare behandlingen på. Tak!
Morten har min varmeste anbefaling”

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her.

I Hillerød finder du klinikken her

Adresse

Buch Business Center
Gefionsvej 6C st.tv.
3400 Hillerød

Der er fri parkering lige ved hovedindgangen.

Åbningstider

Hverdage fra kl 07.00 til kl 18.00
Konsultation efter aftale.

Kontakt

Telefonnummer: 31 31 77 30
Mail: kontakt@nordiskosteopati.dk

Venteværelse

Når du du ankommer tager du blot plads i venteområdet, som er området lige ved hovedindgangen 6C, du behøver ikke melde din ankomst.

Vores Fysioterapeut i Glostrup og på Frederiksberg

Helena Madsen
– M.Sc.stud Osteopat, Aut. Fysioterapeut

Stor erfaring med behandling af skader og genoptræning.

Med mere end 5 års erfaring og efteruddanneler, står jeg klar til at hjælpe dig, med en stor viden og en bred vifte af værktøjer.

 • Autoriseret fysioterapeut
 • Medlem af Danske Fysioterapeuter
 • Har over 5 års erhvervserfaring
 • Fælles Faglig Udvikling
 • Fælles træning og erfaringsudveksling
 • Mindst fire efteruddannelseskurser om året
 • Personlig Faglig Udvikling
Helena Madsen - M.Sc.stud Osteopat og Aut. Fysioterapeut

Hos Nordisk Osteopati i Hillerød møder du følgene Osteopater

Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen

Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen

Osteopat og fysioterapeut
 Ammar Zeeshan Lone

Ammar Zeeshan Lone

Osteopat og fysioterapeut
Morten Vind-Visby

Morten Vind-Visby

Osteopat og fysioterapeut

Nordisk Osteopati tilbyder Osteopati og Fysioterapi

I Hillerød har vi lige nu ikke tilknyttet fysioterapi, men tilbyder dig en undersøgelse af vores osteopater, der alle er uddannede fysioterapeuter. Vi tilbyder fysioterapi tæt på Hillerød, nemlig i Glostrup og på Frederiksberg. Derudover finder du vores klinikker for Osteopati i Hørsholm, Hillerød, Søborg og på Frederiksberg. Uanset om du har brug for Osteopati eller Fysioterapi, eller måske er i tvivl hvilken behandling der vil være bedst for dig, kan du trygt henvende dig i vores klinik i Hillerød, hvor du får råd og vejledning til den behandling du har brug for.

Alle vores behandlere er:

– Fysioterapeuter og osteopater

 • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK

 • Autoriserede fysioterapeuter

 • Har over 5 års erhvervserfaring

 • Medlem af Danske Fysioterapeuter

Som en del af Nordisk Osteopati

– deltager alle behandlere i:

 • Fælles Faglig Udvikling

 • Fælles Erfaringsudveksling

 • Personlig Faglig Udvikling

 • Mindst fire efteruddannelseskurser om året

Smerter efter skader i skulder og ryg afhjælpes af vores Osteopater

“Ved at skabe de bedste omgivelser til faglig og personlig udvikling, sikre vi at vores behandling altid er af høj kvalitet. Alle behandlere tager ansvar for, at de, dag for dag, bliver bedre til vores fag, så vi kan levere den bedste behandling til dig.”

Vores værdier

Spørgsmål? Klik her