Osteopatisk træning & træningsterapi

– Når du vil tage din sundhed til nye højder

Træningsterapi hos Nordisk Osteopati leveret af Functional Physique

Vi tilbyder en unik, skræddersyet træningsoplevelse, der fokuserer på at forbedre dit fysiske og mentale velvære. Ved at kombinere træning og terapi stræber vi efter at skabe en stærk forbindelse mellem krop og sind for at hjælpe dig med at nå dine egne mål og sætte rammerne for et sundere liv.

Hvem er træningen tiltænkt

Vores træningsterapi er designet til alle, uanset alder, køn eller fitnessniveau. Uanset om du søger genopretning efter en skade, ønsker at opbygge styrke, forbedre dit mentale velvære eller blot ønsker at leve et sundere liv, er vores træningsterapi skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov.

Vi anbefaler

Det anbefales, at man har et kort telefonisk møde eller en mail korrespondance, hvor man besvarer nogle korte spørgsmål angående sig selv, da der føres journal over træningen. Dermed bliver ens forløb nemmere at følge, samt der tages bedre forbehold for individuelle behov.

Hvordan foregår det?

Træningen er specielt bygget til at forbedre den menneskelige fysik. Det betyder, at næsten alle øvelser har med fokus at bedre ens evne til at stå, gå, løbe og kaste. De 4 funktioner, som vi mennesker har udviklet os til at mestre. Så ud over du selvfølgelig kan nyde gavn af øget kondition, styrke, evt. vægttab mm. bliver du også toptunet ift. din balance, koordination og gå/løbeteknik. Med en træning, der primært respekterer og fokuserer på at forbedre dine naturlige bevægelsesmønstre, er der langt flere fordele for dig end blot det at blive stærkere. Du får en komplet skadesforebyggende fysik, der på den lange bane vil give dig de bedst mulige forudsætninger for at leve et liv med et fysisk godt helbred – også når du bliver ældre.

Vi tilbyder både individuelle sessioner og gruppetræning, hvor du kan medbringe en træningsmakker, dog maks. 1 person.

Al træning foregår udendørs, så hav tøj på til vejret. Det anbefales at have adgang til træningsudstyr uden for træningssessionerne, da der gives hjemmeøvelser. Disse kan laves i dit eget hjem med meget lidt udstyr, eller i dit foretrukne fitnesscenter.

Brug din Sundhedsforsikring til træning

Du kan bruge din Sundhedsforsikring til vores træningsterapi som en del af et osteopatisk genoptræningsforløb. Når du vælger træning pr. timepris, kan du få dækket et vist antal behandlinger via forsikringen, og det gælder både dig, der ikke har prøvet træning hos os før og dig, der ønsker opfølgende træningssessioner. Typisk vil din Sundhedsforsikring dække noget af udgiften til et givent antal behandlinger, sommetider det fulde beløb. Kontakt evt. dit forsikringsselskab og hør, hvordan du er dækket.

Vær opmærksom på, at din Sundhedsforsikringer ikke dækker, når du vælger vores forløbspakker.

Kontakt os for mere information om træning, der er dækket af din Sundhedsforsikring.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Mød din træner

Nicolai er en erfaren og veluddannet Personlig Træner samt autoriseret osteopat, der brænder for at hjælpe dig med at nå dine mål. Bygget på sin erfaring og viden fra både osteopati og træning, arbejder han tæt sammen med dig for at udvikle en personlig træningsplan, der passer til dig og dine behov.

Priser for træning/træningsterapi

Priser her er timepris for en session med individuel træning/træningsterapi:
Pris 1160,- 

Priser for træningsforløb

Vi tilbyder også træningsforløb – Se pakkepriser på Nicolais side Functional Physique

Du kan nemt booke en tid til en træningsterapi-session online. Hvis du har spørgsmål, er vores venlige team altid klar til at besvare dem. Du kan kontakte Nicolai på +45 2422 0065 eller nicolai@functionalphysique.dk for at få mere information eller planlægge din første session.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dine trænings- og sundhedsmål gennem vores træningsterapi.
Kontakt os i dag for at komme i gang!

    FAQ – Nyttig info om vores træningstilbud

Træningsterapi er personlig træning, med et lille twist. Al træning foregår nemlig udendørs, så vi får gavn af den friske luft og naturlige omgivelser

En session varer typisk 55 – 60 minutter

Træningen er beregnet til alle og er specielt udviklet til at forebygge skader samt rehabilitere efter evt. skade.

Træningen er skræddersyet til den enkelte med fokus på lige netop det, som mennesket har udviklet sig til at kunne. Alle øvelser er orienteret omkring at skulle kunne bevæge sig bedre uden smerter og uden at blive skadet. Det gøres bedst, hvis man respekterer, hvad vi som mennesker har udviklet os fysisk til at mestre, altså at stå, gå, løbe og kaste. Kan du det til perfektion, kan din krop og psyke helt sikkert også holde til mere, hvilket hjælper din krop og dit sind med både stress og håndtering af angst.

Tøj, der passer til vejret samt drikkedunk.

Som en start anbefaler vi at træne hver 3. uge.
Det indbefatter også, at du har adgang til håndvægte og andre lignende træningsredskaber til at kunne lave de øvelser, som er gennemgået for hver session.

FAQ – Nyttig info om vores træningstilbud

Som en start anbefaler vi at træne hver 3. uge.
Det indbefatter også, at du har adgang til håndvægte og andre lignende træningsredskaber til at kunne lave de øvelser, som er gennemgået for hver session.

Nicolai er uddannet personlig træner, fysioterapeut og osteopat. Inden for træning har han mange ekstra kurser, både det terapeutiske gennem fysioterapi-kurser og kurser inden for fitness regi (kropsvægtstræning/calisthenics, bodybuilding, styrketræning, crossfit, funktionel træning osv).

Du skal være gammel nok til at kunne forstå og udføre øvelser der bliver anvist, samt kunne stå på egne ben. Ved fysisk handicap, der gør dig ude af stand til at stå på egne ben, anbefaler vi at få professionel hjælp fra et sted, der har specialiseret sig i dette.

Ja, i forhold til behandlinger. Det anbefales ikke at lave andre former for træning, så længe du deltager i træningsterapi fra Functional Physique. Det kræver dedikation, samt at du primært holder sig til de øvelser, der anvises, for at kroppen kan følge med og opnå de nødvendige forbedringer.

Ring/skriv senest 24 timer inden for at aflyse en session. Din personlige træner forbeholder sig retten til at benytte klip af træningen, så vidt du glemmer at aflyse en session.

Ønsker du at stoppe/afslutte træningen, kan du få penge tilbage for de resterende antal sessioner.

Vores værdier

Spørgsmål? Klik her