Osteopati

Find din autoriserede Osteopat her

- Frederiksberg
- Glostrup
- Søborg
- Hørsholm
- Hillerød

Mød din erfarne Osteopat i en af Nordisk Osteopati klinikkerne

Som Osteopater hjælper vi dig eksempelvis med at behandle:

Du finder din Osteopat hos Nordisk Osteopati

– En sikker, grundig og personlig behandling

Osteopati – hvad er det?

Osteopater har fokus på mennesket som en helhed og laver altid en grundig undersøgelse af hele din krop. En undersøgelse der hjælper med at afklare smerter og andre problemer. Osteopati betragter kroppens muskler, led og bindevæv som et sammenhængende system, der er afhængigt af hinandens funktioner. 

En Osteopat behandler både symptomer men vil i særdeleshed også forsøge at finde årsagen til dine symptomer. Det sker ofte at problemet er opstået et andet sted end netop der hvor dine symptomer er.

Osteopatien behandler kroppen som et sammenhængende system

Osteopati bliver ofte kaldt en overbygning til Fysioterapi eller Kiropraktik. På Osteopat uddannelsen lærer man om kroppen som et sammenhængende system. Osteopaten har specialiseret sig i at analysere sammenhængene mellem det biomekaniske muskel-skelet og de indre organer, nervesystemet og kredsløbet. 

Osteopater behandler og undersøger gennem manuel terapi, hvilket betyder at der, under behandlingen, udelukkende behandles med hænderne. Den osteopatiske behandlings hensigt er at optimere processerne i kroppen, for at sikre bedre healing og harmoni i mellem ovennævnte systemer. 

Fysioterapi og Osteopati på Frederiksberg

Hvad er manuel terapi?

I en Osteopatisk behandling bruges der forskellige manuelle teknikker, blandt andet:
 • Manipulation og mobilisering af led, muskler og bindevæv, med blide tryk og stræk af muskler samt udspænding og behandling af dybere liggende bindevæv og sener med dybere tryk.
 • Muskelenergi teknikker til behandling af f.eks. Led og muskler med enten akutte eller kroniske gener.
 • Bindevævs teknikker for at løsne bindevævet, f.eks. af arvæv. Teknikkerne er milde teknikker, som vi som osteopater kan bruge til mange behandlinger for at lette smerter og for bedre at kunne arbejde i dybden i senere behandlinger.

Som Osteopat vil vi også give generelle råd og anbefalinger om kost, motion, søvn og øvelser og andet, hvis det er relevant for netop din krop.

Hvad behandler en Osteopat?

Som Osteopat behandler man mennesker i alle aldre, babyer så vel som voksne. Vi behandler mange former for skader, ofte skader som har været der længe, og er blevet kroniske. Som nævnt behandler vi hele kroppen og skaderne eller smerterne kan f.eks. være:

 • Kroniske smerter
 • Hovedpine/migræne
 • Diskusprolaps
 • Smerter i ryggen/lænden
 • Problemer før eller efter fødsel
 • Problemer før eller efter fødsel
 • Sportsskader og overbelastningsskader
 • Arbejdsskader
 • Piskesmæld
 • m.m

Hvad siger kunderne?

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos EQ Performance har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg.
Jeg er i dag smertefri og kan igen deltage i fysisk træning med rygøvelser. Det var udelukket førhen pga. kraftige smerter.
Jeg er dermed også sluppet for at skulle tage smertestillende medicin.
Jeg er derfor yderst tilfreds med den måde, Morten har grebet behandlingen an, og Morten har også været yderst pædagogisk i sin måde at forklare behandlingen på. Tak!
Morten har min varmeste anbefaling”

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati
Behandling med Osteopati

Hos Ostepater fra Nordisk Osteopati er du i trygge hænder

Vi mener det er vigtigt at være ærlige og vi lover derfor aldrig at vi kan løse alles problemer. Du kan til gengæld stole på, at vi hver gang yder en grundig og kompetent undersøgelse og individuel behandling, hvor vi betragter alle aspekter af din krop, og søger efter alt, der kan bidrage til, at dine krop kan fungere bedst muligt igen.
Hvis vi vurderer det ikke længere er vores opgaver, hjælper og vejleder vi dig videre, så godt vi kan.

Hvis du ønsker mere information, om nogle af de problematikker vi møder i vores arbejde, kan du læse mere her.

Hos Nordisk Osteopati møder du følgende Osteopater og Fysioterapeuter

Morten Vind-Visby

Morten Vind-Visby

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
Amalie Rygner

Amalie Rygner

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
Ronnie Gyldenvang

Ronnie Gyldenvang

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
Helena Schröder

Helena Schröder

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen

Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
Michael Weber Jørner

Michael Weber Jørner

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
 Ammar Zeeshan Lone

Ammar Zeeshan Lone

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
Niklas Haapalo

Niklas Haapalo

Aut. Osteopat og Fysioterapeut
Rasmus Vigsø Møller

Rasmus Vigsø Møller

Aut. Fysioterapeut og stud. Osteopat
Rikke Bjerregaard

Rikke Bjerregaard

Aut. Fysioterapeut og stud. Osteopat

Alle vores behandlere er:

– Fysioterapeuter og osteopater

 • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK

 • Autoriserede fysioterapeuter

 • Har over 5 års erhvervserfaring

 • Medlem af Danske Fysioterapeuter

Som en del af Nordisk Osteopati

– deltager alle behandlere i:

 • Fælles Faglig Udvikling

 • Fælles Erfaringsudveksling

 • Personlig Faglig Udvikling

 • Mindst fire efteruddannelseskurser om året

Du finder dine Nordisk Osteopati klinikker her

Du finder Nordisk Osteopati i disse 5 byer

“Ved at skabe de bedste omgivelser til faglig og personlig udvikling, sikre vi at vores behandling altid er af høj kvalitet. Alle behandlere tager ansvar for, at de, dag for dag, bliver bedre til vores fag, så vi kan levere den bedste behandling til dig.”

Hvad kan Osteopati og Fysioterapi hos Nordisk Osteopati hjælpe dig med?

Følgende er en liste over nogle af de mange ting vores patienter henvender sig, men langt fra alt. Er du i tvivl om vi kan hjælpe så kan du altid skrive og spørg via linket nedenfor.

Osteopati for gravide

– Problemer under eller efter graviditet

Under graviditeten gennemgår kroppen en række fysiske forandringer og graviditet og fødsel kan være en stor belastning for kroppen.

I nogle tilfælde kan vi desværre kun hjælper dig igennem din graviditet ved at holde generne i ave, og først efter fødselen vi kan få problemerne helt forløst. Det afhænger meget af hvilke problemer du kommer.

Osteopati til baby

– Osteopati er en stimulerende oplevelse for din baby

Hos Nordisk Osteopati begynder vi foreløbet ved at spørge grundigt ind til årsagen for dit og din babys besøg. Hvilke symptomer og gener oplever barnet, og hvordan påvirkes det. Informationerne skal danne grundlag for en osteopatisk undersøgelse, hvor førlighed og symmetri bliver gennemgået.

Her kigger vi særligt efter manglende bevægelighed i hofter, ryg, bækken, ansigt og kæbe. Helt konkret mærker vi efter spændinger i kroppen, der kan forklare babyens problemer

Baby osteopati behandling

Osteopat med stor erfaring

Hos vores Osteopater får du en høj faglig vurdering af din skade. Osteopaterne hos Nordisk Osteopati er alle autoriseret og med en gennemsnitlig erfaring med behandling af skader på mere end 5 år.

Vores krop har en fantastisk evne til at reparere sig selv. Kommer vi til skade eller udvikler vi en skavank, løser kroppen det ofte selv. Men går du med smerter eller skavanker, der varer ved, så betyder det, at du har brug for hjælp. Og jo længere tid du går med dine problemer, des mere besværligt kan det være at komme af med dem igen.

Hos Nordisk Osteopati ser vi alt fra en forstuvet ankel til komplicerede længerevarende og kroniske smerteproblematikker. Vi tilbyder dig en grundig og kompetent behandling, hvor vi betragter alle de elementer, der kan have indflydelse på dit problem.

En behandling består af det bedste vi har fra osteopatien, men også fra fysioterapien. Vi deler vores viden og erfaring på tværs af alle vores klinikker, til gavn for vores patienter. Her på siden kan du læse mere om vores faglighed og hvad vi tilbyder.

Velkommen hos Nordisk Osteopati – Vi ser frem til at hjælpe dig

Spørgsmål? Klik her