Niklas Haapalo - Aut. Osteopat (DO. M.R.O.DK), Aut. Fysioterapeut

Kontakt

Niklas@nordiskosteopati.dk

Afdelinger

Niklas Haapalo

Osteopat & fysioterapeut

Om Niklas

Som din behandler vil du derfor opleve mig som et dedikeret menneske, der brænder for at finde frem til årsagssammenhænge. Mine behandlinger er altid specifikke, fordi jeg tror på, at vi alle er forskellige, hvilket kræver det personlige indblik.  Jeg sætter en ære i at vejlede dig bedst muligt ud fra din nuværende situation. 

Jeg er dansk/finsk, stolt familiefar til 2 dejlige børn og bruger i min fritid rigtig meget tid på at være ude i naturen. Herudover er jeg en passioneret kampsportsudøver. Mine personlige interesser smitter naturligvis af på, hvordan jeg er som behandler, hvor jeg vil kalde mig selv for videbegærlig, ambitiøs men samtidig nytænkende og omstillingsparat. 

Kompetenceprofil 

  • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
  • Komplekse sygdomsforløb og komplekse multisygdomme
  • Kroniske eller længerevarende smerter
  • Idrætsskader

Erfaring (opdateres)

  • Osteopat – Nordisk Osteopati – 

Uddannelse og kurser (Opdateres)

  • Diplom i Osteopati – International Academy of Osteopathy –  2011-2016
  • Professionsbachelor i Fysioterapi 
  • Certificeret Mace træner