Alle hos Nordisk Osteopati er erfarne fysioterapeuter som igennem deres karriere løbende har efteruddannet sig inden for fysioterapien.

Du finder uddannede osteopater på alle vores klinikker, men derudover bestræber vi os altid på at have osteopatistuderende tilknyttet klinikken. De studerende bidrager med den nyeste viden fra skolen, som alle på klinikken nyder gavn af, mens deres arbejde bliver superviseret af de færdiguddannede. Derved sikre vi en høj kvalitet hele vejen igennem.

Hos Nordisk Osteopati forpligter vi os til konstant at holde vores færdigheder ved lige, og vi stræber efter hele tiden at blive endnu bedre til vores fag.

Du kan læse om vores forpligtigelse til faglig udvikling her.

Vi gør det fordi, vi elsker vores arbejde og vores fag – til gavn og glæde for vores patienter.

Under vores profiler kan du læse mere om, hvad vi hver især kan tilbyde.

Bestil tid på:

Eller skriv en besked

Lad os tage en snak
Sender

Amalie behandler i:

Amalie Rygner

Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2010 og Osteopat (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO).

Jeg har arbejdet på privat klinik siden 2014, og har arbejdet med mange forskellige patientgrupper, primært indenfor manuel behandling, men også med træningsvejledning.

Jeg kan godt lide at osteopatien ser på kroppen som en helhed og inddrager kroppens forskellige systemer med henblik på en god og effektiv behandling. Jeg gør mig umage for at finde årsagen til dit problem, og mit mål har hele tiden været at dygtiggøre mig som manuel behandler, samtidig med at jeg bruger min erfaring fra fysioterapien.

Privat bor jeg sammen med min mand, Morten og vores datter fra september 2014. Fritiden går med familien, hus og have.

Rideskader

Som led i min faglige udvikling hos Nordisk Osteopati har jeg til opgave, de næste seks måneder, at blive endnu klogere på rideskader. Dette er et led i vores løbende projekt vi kalder “fra Videnskab til Praksis”.

De første tre måneder skal gå med fordybelse i den nyeste viden om rideskader, forebyggelse og behandling. De efterfølgende tre måneder vil gå med at indsamle erfaring på baggrund af den nye viden. I denne periode vil en del af min arbejdstid på klinikken gå med at behandle patienter med rideskader.

Louise behandler i:

Louise Christiansen Boll

Gennemført Osteopati uddannelsen ved IAO (afventer autorisation), Aut. fysioterapeut,

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc Fys), fra 2009 og osteopat* fra 2019 uddannet ved The International Academy of Osteopathy (IAO)

Jeg startede mine karriere som fysioterapeut i kommunalt regi i Hvidovre kommune med fokus på genoptræning. Siden 2014  har jeg arbejdet på klinik i Helsinge som privatpraktiserende fysioterapeut, hvor jeg behandler alle slags patienter.

Osteopatuddannelsen tager 5 år at gennemføre. Det er en spændende uddannelse, der giver et stort indblik i, at kroppen hænger sammen på en helt særlig måde. Denne holistiske tankegang, hvor jeg arbejder med kroppen som en helhed, finder jeg fascinerende og meget anvendelig. Jeg er grundig og dedikeret som behandler og arbejder med at finde årsagen til det problem, jeg behandler hos dig.

Jeg har dyrket sport hele mit liv – bl.a. har jeg dyrket meget springgymnastik. Nu nyder jeg at dyrke crossfit og yoga, når tiden er til det.

Privat bor jeg i Hillerød med min mand og vores 3 piger.  

Jeg glæder mig til at behandle dig og bruge min viden fra fysioterapien og osteopatien til at hjælpe dig.

*) Angående titlen Osteopat

Vi afventer reglerne for autorisation ved styrelsen for patientsikkerhed før Louise officielt kan kalde sig Osteopat (D.O.) Hendes nuværende titel lever op til de regler forsikringsselskaberne stiller for tilskud til Osteopati.

Michael behandler på:

Michael Weber Jørner

Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2006 og Osteopat (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO). Desuden er jeg uddannet bach. scient i idræt fra Københavns Universitet (2003).

Sideløbende med mit fuldtidsarbejde som fysioterapeut og Osteopat har jeg løbende holdt mig ajour fagligt, og min videreuddannelse inkluderer bl.a.: Dynamisk stabilitet, Mckenzie (MDT) og akupunktur. Gennem de seneste to år er jeg også blevet undervist i osteopatiske manuelle teknikker af speiallæge Torben Halberg.

Siden min autorisation i 2006 har jeg arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut.

Som menneske og behandler er det vigtigt for mig at gøre mig umage og yde mit bedste- hver eneste gang. Jeg er seriøs omkring mit arbejde, og sætter altid patienten i fokus. Jeg brænder for finde årsagen til problemet, og i samarbejde med kunden at finde den bedste løsning.

Som passioneret golfspiller, bruger jeg meget af min fritid på golfbanen, erfaringer herfra gør jeg flittig brug af i klinikken. Jeg er gift og far til to.

Morten Vind-Visby

Morten behandler i:

Morten Vind-Visby

Indehaver, Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2008 og Osteopati (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO).

Igennem hele min karriere som fysioterapeut, har jeg arbejdet i privatsektoren på klinik. Min efteruddannelse og erfaringer er også præget af dette, og det er her, jeg har min faglige styrke og udfordringer.

Jeg lægger en stor indsats, og glæde i at efteruddanne og dygtiggøre mig inden for mit felt.

Min vision er at sprede kendskabet til osteopati og gøre det tilgængeligt for så mange som muligt, samt skabe den bedste arbejdsplads for mine kollegaer.

Privat er jeg inkarneret spejder og friluftsmenneske. Min store passion er klippe- og bjergklatring, vandring og langrend. Jeg er gift med Charlotta, og sammen har vi vores to yndige døtre; Caja fra 2013 og Matilda fra 2017.

“Det er ikke fordi, tingene er vanskelige, at vi ikke tør. Det er fordi vi ikke tør, at de er vanskelige” –  Seneca.

Niklas Haapalo

Niklas behandler i:

Niklas Haapalo

Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2010 og Osteopat (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO).

Herudover er jeg certificeret i det New Zealandske/Australske behandlingskoncept Mulligan og er i de sidste fire år blevet undervist i osteopatiske manuelle teknikker af speciallæge Torben Halberg.

Jeg har siden min autorisation arbejdet på en privatklinik.

Min undersøgelse og behandling tager udgangspunkt i, at vi alle er forskellige. Jeg brænder for og søger altid at klarlægge årsagerne til, at et problem er opstået, så behandling og vejledning blive specifik og personlig.

Når tiden tillader det, nyder jeg at stå i køkkenet, træne kampsporten eskrima og læse en god bog.

Spørgsmål? Klik her