Alle hos Nordisk Osteopati er erfarne fysioterapeuter som igennem deres karriere løbende har efteruddannet sig inden for fysioterapien.

Du finder uddannede osteopater på alle vores klinikker, men derudover bestræber vi os altid på at have osteopatistuderende tilknyttet klinikken. De studerende bidrager med den nyeste viden fra skolen, som alle på klinikken nyder gavn af, mens deres arbejde bliver superviseret af de færdiguddannede. Derved sikre vi en høj kvalitet hele vejen igennem.

Hos Nordisk Osteopati forpligter vi os til konstant at holde vores færdigheder ved lige, og vi stræber efter hele tiden at blive endnu bedre til vores fag.

Du kan læse om vores forpligtigelse til faglig udvikling her.

Vi gør det fordi, vi elsker vores arbejde og vores fag – til gavn og glæde for vores patienter.

Under vores profiler kan du læse mere om, hvad vi hver især kan tilbyde.

Bestil tid på:

Eller skriv en besked

Lad os tage en snak
Sender

Amalie behandler på:

Amalie Rygner (Barsel)

Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2010 og Osteopat (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO).

Jeg har arbejdet på privat klinik i 5 år, og jeg har arbejdet med mange forskellige patientgrupper, primært indenfor manuel behandling, men også med træningsvejledning.

Jeg kan godt lide at osteopatien ser på kroppen som en helhed og inddrager kroppens forskellige systemer med henblik på en god og effektiv behandling. Jeg gør mig umage for at finde årsagen til dit problem, og mit mål har hele tiden været at dygtiggøre mig som manuel behandler, samtidig med at jeg bruger min erfaring fra fysioterapien.

Privat bor jeg sammen med min mand, Morten og vores datter fra september 2014. Fritiden går med familien, hus og have.

Rideskader

Som led i min faglige udvikling hos EQ Performance har jeg til opgave, de næste seks måneder, at blive endnu klogere på rideskader. Dette er et led i vores løbende projekt vi kalder “fra Videnskab til Praksis”.

De første tre måneder skal gå med fordybelse i den nyeste viden om rideskader, forebyggelse og behandling. De efterfølgende tre måneder vil gå med at indsamle erfaring på baggrund af den nye viden. I denne periode vil en del af min arbejdstid på klinikken gå med at behandle patienter med rideskader.

Marie-Louise behandler i:

Marie-Louise Schmeisser

Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) og Osteopat (D.O.) fra 2017 ved International Academy of Osteopathy (IAO).

Jeg har valgt at blive osteopat, fordi jeg er meget optaget af at finde frem til de sammenhænge, der findes i kroppen. Jeg kan godt lide den holistiske tankegang, osteopatien bygger på. Det, at man ikke bare tager fat f.eks. i et led, der gør ondt, men ser på helheden. Skaber en balance i kroppen. Det er vigtigt, og det er den, jeg gerne vil arbejde med. Jeg kan jo se hvor stort behovet det er. Jeg vil gerne specialisere mig i behandlingen af børn, men tager mig generelt af alle typer af patienter.
I mine tidligere ansættelser har jeg behandlet mange forskellige slags skader, f.eks. i knæ og skuldre, og jeg har stået for genoptræning og styrketræning af patienterne.

Jeg har dyrket sport på højt plan i årevis og spillet håndbold på divisionsplan. Det gør, at jeg ved en del om idrætsskader og har arbejdet med skadesforbyggende træning.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores lille datter og i min fritid løber jeg meget – er tidligere maratonløber – og dyrker crossfit.

Jeg glæder mig over at kunne bruge både mine erfaringer fra fysioterapien og fra osteopatien til gavn og glæde for mine patienter.

Michael behandler på:

Michael Weber Jørner

Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2006 og Osteopat (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO). Desuden er jeg uddannet bach. scient i idræt fra Københavns Universitet (2003).

Sideløbende med mit fuldtidsarbejde som fysioterapeut og Osteopat har jeg løbende holdt mig ajour fagligt, og min videreuddannelse inkluderer bl.a.: Dynamisk stabilitet, Mckenzie (MDT) og akupunktur. Gennem de seneste to år er jeg også blevet undervist i osteopatiske manuelle teknikker af speiallæge Torben Halberg.

Siden min autorisation i 2006 har jeg arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut.

Som menneske og behandler er det vigtigt for mig at gøre mig umage og yde mit bedste- hver eneste gang. Jeg er seriøs omkring mit arbejde, og sætter altid patienten i fokus. Jeg brænder for finde årsagen til problemet, og i samarbejde med kunden at finde den bedste løsning.

Som passioneret golfspiller, bruger jeg meget af min fritid på golfbanen, erfaringer herfra gør jeg flittig brug af i klinikken. Jeg er gift og far til to.

Morten Vind-Visby

Morten behandler på:

Morten Vind-Visby

Indehaver, Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2008 og Osteopati (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO).

Igennem hele min karriere som fysioterapeut, har jeg arbejdet i privatsektoren på klinik. Min efteruddannelse og erfaringer er også præget af dette, og det er her, jeg har min faglige styrke og udfordringer.

Jeg lægger en stor indsats, og glæde i at efteruddanne og dygtiggøre mig inden for mit felt.

Min vision er at sprede kendskabet til osteopati og gøre det tilgængeligt for så mange som muligt, samt skabe den bedste arbejdsplads for mine kollegaer.

Privat er jeg inkarneret spejder og friluftsmenneske. Min store passion er klippe- og bjergklatring, vandring og langrend. Jeg er gift med Charlotta, og sammen har vi vores to yndige døtre; Caja fra 2013 og Matilda fra 2017.

“Det er ikke fordi, tingene er vanskelige, at vi ikke tør. Det er fordi vi ikke tør, at de er vanskelige” –  Seneca.

Niklas Haapalo

Niklas behandler i:

Niklas Haapalo

Osteopat, Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) fra 2010 og Osteopat (D.O.) fra 2016 ved International Academy of Osteopathy (IAO).

Herudover er jeg certificeret i det New Zealandske/Australske behandlingskoncept Mulligan og er i de sidste fire år blevet undervist i osteopatiske manuelle teknikker af speciallæge Torben Halberg.

Jeg har siden min autorisation arbejdet på en privatklinik.

Min undersøgelse og behandling tager udgangspunkt i, at vi alle er forskellige. Jeg brænder for og søger altid at klarlægge årsagerne til, at et problem er opstået, så behandling og vejledning blive specifik og personlig.

Når tiden tillader det, nyder jeg at stå i køkkenet, træne kampsporten eskrima og læse en god bog.

Annegrete Larsen Massør, Fysoiterapeut studerende

Annegrete Larsen – Studentermedhjælper

Lægeuddannet fysiurgisk massør og sportsmassør

Ved siden af mit arbejde hos Nordisk Osteopati studerer jeg til fysioterapeut (B.Sc. Fys) uddannet 2019.

Jeg ser massage som en fast del af smertelindringen, og som en del af vejen imod at fjerne dine skavanker. I mine behandlinger gør jeg brug af massage, triggerpunktteknikker, stræk og gør-det- selv øvelser. Massage gives både som enkeltbehandling, eller i tæt samarbejde med et fysioterapeutisk / osteopatisk forløb.

I min fritid er jeg friluftsmenneske, og opdager verden sammen med min labrador Ronja. Jeg løber på halvmaraton niveau, dyrker yoga og kaster mine frivillige kræfter hos Spejderne i Danmark.

Spørgsmål? Klik her