Her kan du læse mere behandlerne hos Nordisk Osteopati

Ift nogle sundhedsforsikringer skal det bemærkes af Danske Osteopaters titel er ændret fra Osteopat DO/M.Sc. M.R.O.DK til Aut. Osteopat DO/M.Sc. M.D.O.

Amalie Rygner – Aut. Osteopat DO. M.D.O

Afdeling: Frederiksberg

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2009
Autoriseret DO Osteopat ved International Academy of Osteopathy (IAO) – 2016

14 års klinikerfaring

Tilbyder følgende behandlinger:

 • Osteopatisk behandling

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Komplekse sygdomsforløb
 • Kroniske smerter og længerevarende smerteforløb
 • Hovedtraume, hovedpine og migræne

Pris:
DKK 950,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 775,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

OBS – Hos Nordisk Osteopati kan vi hjælpe dig med behandling via din forsikring/sundhedsforsikring, men vi tilbyder ikke behandlinger med offentligt tilskud via henvisning fra din læge. Du kan modtage tilskud fra Danmark hvis du er medlem.

Om Amalie

”Jeg hedder Amalie, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Med min store erfaring fra klinikarbejde siden 2014, hvor jeg løbende har arbejdet med mange forskellige problematikker, kan jeg tilbyde dig professionel hjælp til bl.a. kroniske smerter eller komplekse sygdomsforløb. Privat er jeg et familiemenneske, gift med Morten og stolt mor til 2. Vi går meget op i vores hus og have, og den mindfulness overfører jeg også til min tilgang som behandler. Jeg gør mig altid umage for at finde frem til, hvad det er, som forårsager dine udfordringer, og mit eget personlige mål er altid kontinuerligt at dygtiggøre som manuel behandler – og din kompetente vejleder til et smertefrit liv. 

Som din Osteopat vil du opleve mig som rolig og behagelig i min behandlingsmetode samt nøjsom og imødekommende, hvor behandlingen eller forløbet foregår i det tempo, som matcher dine behov. Mit første fokus vil altid være at forstå dig.

Ammar Zeeshan Lone – Aut. Osteopat DO. M.D.O

Afdeling: Glostrup og Hillerød 

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2011
DO. M.R.O.DK Har færdiggjort en uddannelse i osteopati i 2021 og afventer autorisation fra Styrelsen for Patientsikkerhed
Har studeret ved European School of Osteopathy (ESO)
Kurser inden for manipulation via Corrections Academy og led mobilisering via Mulligan Concept (kombinatinerer mobilisering med aktiv bevægelse eller funktion)

12 års klinikerfaring

Tilbyder følgende behandlinger:

 • Manuel behandling råd og vejledninger som undervist på uddannelsen ved European School of Osteopathy*

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Bækken og ryg relaterede smerter 
 • Kvinders helbred og graviditetsgener
 • Babyer og børn
 • Hovedtraume, hovedpine og migræne

Pris:
DKK 950,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 775,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

Om Ammar

”Jeg hedder Ammar, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Jeg er dansk/parkistansk født og taler flydende dansk, urdu og punjabi. Jeg er et meget aktivt menneske og interesser mig både for sport, sundhed og krop/velvære i bred forstand. Det bliver både til padeltennis, sqaush, fodbold og cricket, når tiden tillader det. Lige så meget humor der kan være i min hverdag, lige så seriøst tager jeg mit ansvar som osteopat. Min erfaring er hovedsageligt fra privatklinikker, hvor især kvinder, børn og babyer har ramt mit passionsfelt. Mit store fokus ligger også inden for sportsskader og idrætsskader, hvor jeg har stor erfaring med behandlinger, der forbedrer bevægeligheden og styrken i kroppen. Det er vejen frem til en smertefri krop. 

Som din behandler vil du opleve mig som smilende, glad og humoristisk. Jeg har altid en åben og positiv tilgang til, hvordan vi løser dine problematikker eller udfordringer, hvorefter jeg sætter hele min redskabspalette i spil for at finde frem til den mest optimale behandling for dig.. Mine behandlinger har gennem tiden haft meget stor effekt for mange mennesker, og jeg er stolt af de mange flotte resultater, jeg har været i stand til at skabe via osteopatien. 

Helena Madsen – Aut. Osteopat M.sc. M.D.O

Afdeling: Frederiksberg, Glostrup

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2017
Osteopat studerende – M.sc. osteopati ved International Academy of Osteopathy (IAO) – 2023

6 års klinikerfaring


Tilbyder følgende behandlinger:

 • Osteopatisk behandling

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Hovedskader, hovedpine og migræne
 • Kvinders helbred og velvære
 • Graviditet og efterfødsels bivirkninger
 • Idræts- og sportsskader ift. triatlon, løb, cykling og svømning

Pris:
DKK 875,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 685,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

OBS – Hos Nordisk Osteopati kan vi hjælpe dig med behandling via din forsikring/sundhedsforsikring, men vi tilbyder ikke behandlinger med offentligt tilskud via henvisning fra din læge. Du kan modtage tilskud fra Danmark hvis du er medlem.

Om Helena

”Jeg hedder Helena, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Jeg er selv mor til den dejligste lille pige, så jeg forstår, hvad det vil sige at blive mor – og hvordan det kan påvirke både helbredet og ens almene velbefindende både før, under og efter graviditeten. Jeg har altid været aktiv i min fritid: dyrket meget triatlon, herunder 2 halve ironman samt deltaget i forskellige cykelløb. Jeg er stadig meget engageret i cykling, tri og cross, når tiden tillader det. Mine personlige interesser kombineret med det bedste fra fysioterapiens og nu også osteopatiens verden, gør, at jeg skaber rigtige gode resultater med behandlinger inden for især hovedpine, migræne, kvinders helbred samt idræts- og sportsskader. 

Som behandler vil du opleve mig som en omsorgsfuld person, der lytter til dig. Mine behandlinger har afsæt i en direkthed mod årsagen men altid med en nænsom tilgang og i et tempo, der passer til dit temperament”

Se Helena på Instagram her: @Helenahosnordiskosteopati

Michael Weber Jørner – Aut. Osteopat DO. M.D.O.

Afdeling: Hørsholm og Søborg

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2006
Autoriseret DO Osteopat ved International Academy of Osteopathy (IAO) – 2016
Bach. Scient i idræt fra Københavns Universitet – 2003
Videreuddannelser i dynamisk stabilitet, Mckenzie (MDT) og akupunktur
Modtaget undervisning i osteopatiske manuelle teknikker af speciallæge Torben Halberg

17 års klinikerfaring

Tilbyder følgende behandlinger:

 • Osteopatisk behandling

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Komplekse sygdomsforløb
 • Kroniske smerter og længerevarende smerteforløb
 • Problemstillinger med bid/kæbe
 • Hovedtraume, hovedpine og migræne
 • Børn under 4 år

Pris:
DKK 950,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 775,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

OBS – Hos Nordisk Osteopati kan vi hjælpe dig med behandling via din forsikring/sundhedsforsikring, men vi tilbyder ikke behandlinger med offentligt tilskud via henvisning fra din læge. Du kan modtage tilskud fra Danmark hvis du er medlem.

Om Michael

”Jeg hedder Michael, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Fysioterapi og osteopati har været en meget stor del af mit liv, og er det stadig. Med mig som din behandler møder du et menneske, som er en dygtig og meget videnbegærlig behandler. Jeg har altid holdt sig ajour med nyeste viden og behandlingsteknikker inden for både fysioterapi og osteopati, og det stopper jeg nok aldrig med. Mine kolleger kalder mig både livsklog og livsnyder. Jeg bruger det meste af min fritid på golfbanen, og så er jeg gift og far til 2 skønne børn. Både mine personlige erfaringer men også mine personlige, stærke kompetencer nyder jeg god nytte af i mine behandlinger som osteopat. Indsigt er meget vigtig for mig.

Både som menneske og som behandler gør jeg mig altid umage. Jeg yder altid mit bedste hver eneste gang. Du vil derfor møde en behandler, der både er omsorgsfuld og dybdegående i mine behandlinger, hvor du virkelig er sat i fokus. Jeg brænder for at finde frem til en løsning, hvor jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

Morten Vind-Visby – Aut. Osteopat DO. M.D.O.

Behandler i: Glostrup, Hillerød, Hørsholm og Søborg

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2008
Autoriseret DO Osteopat ved International Academy of Osteopathy (IAO) – 2016

15 års klinikerfaring

Tilbyder følgende behandlinger:

 • Osteopatisk behandling

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Komplekse sygdomsforløb
 • Kroniske smerter og længerevarende smerteforløb
 • Idrætsskader
 • Stress og tankefeltet omkring at være stressramt

Pris:
DKK 950,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 775,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

OBS – Hos Nordisk Osteopati kan vi hjælpe dig med behandling via din forsikring/sundhedsforsikring, men vi tilbyder ikke behandlinger med offentligt tilskud via henvisning fra din læge. Du kan modtage tilskud fra Danmark hvis du er medlem.

Om Morten

Jeg hedder Morten, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Hele min karriere har taget afsæt i det kliniske arbejde på privatklinikker siden 2008. Du vil møde en spejder og friluftsmenneske med en kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker til at få det bedre. Jeg har altid lagt en stor indsats for at dygtiggøre mig og finder en meget stor glæde i kontinuerligt at efteruddanne mig. Samtidigt har jeg en hjertenær vision om at udbrede kendskabet til osteopatien og gøre den tilgængelig for så mange mennesker som muligt, alene på baggrund af min erfaring og de fantastiske resultater jeg selv har oplevet med mine klienter. 

Privat er jeg gift og far til to dejlige børn. Jeg elsker friluftslivet, at klatre hvor man nu kan klatre (klipper og bjerge), og så er jeg en stor mad entuasiast! 

Når du møder mig som din behandler, vil du blive mødt af et varmt og imødekommende menneske, som oprigtigt vil dig det bedste. Jeg er meget dedikeret til ostepatien og de fantastiske resultater, vi skaber med vores behandlingsmetoder. Du kan derfor forvente meget stor viden om kroppen, årssagssammenhænge og forståelse for, hvilke mekanismer der kan være med til at skabe dine udfordringer eller smerter.

Niklas Haapalo - Aut. Osteopat (DO. M.R.O.DK), Aut. Fysioterapeut

Niklas Haapalo – Aut. Osteopat DO. M.D.O.

Afdeling: Hørsholm

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2010
Autoriseret DO Osteopat ved International Academy of Osteopathy (IAO) – 2016
Certificeret i det New Zealandske/Australske behandlingskoncept Mulligan
Modtaget undervisning i osteopatiske manuelle teknikker af speciallæge Torben Halberg

13 års klinikerfaring

Tilbyder følgende behandlinger:

 • Osteopatisk behandling

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Komplekse sygdomsforløb og komplekse multisygdomme
 • Kroniske eller længerevarende smerter
 • Idrætsskader

Pris:
DKK 950,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 775,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

OBS – Hos Nordisk Osteopati kan vi hjælpe dig med behandling via din forsikring/sundhedsforsikring, men vi tilbyder ikke behandlinger med offentligt tilskud via henvisning fra din læge. Du kan modtage tilskud fra Danmark hvis du er medlem.

Om Niklas

”Jeg hedder Niklas, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Jeg er dansk/finsk, stolt familiefar til 2 dejlige børn og bruger i min fritid rigtig meget tid på at være ude i naturen. Herudover er jeg en passioneret kampsportsudøver. Mine personlige interesser smitter naturligvis af på, hvordan jeg er som behandler, hvor jeg vil kalde mig selv for videbegærlig, ambitiøs men samtidig nytænkende og omstillingsparat. 

Som din behandler vil du derfor opleve mig som et dedikeret menneske, der brænder for at finde frem til årsagssammenhænge. Mine behandlinger er altid specifikke, fordi jeg tror på, at vi alle er forskellige, hvilket kræver det personlige indblik.  Jeg sætter en ære i at vejlede dig bedst muligt ud fra din nuværende situation. ”

Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen – Aut. Osteopat M.Sc. M.D.O. og personlig træner

Aut. Osteopat (DO. M.R.O.DK), Aut. Fysioterapeut

Afdeling: Hillerød

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2018
Autoriseret DO Osteopat ved International Academy of Osteopathy (IAO) – 2021
Personlig træner gennem Fitness Institure – 2013
Kurser og videreuddannelser i bl.a. coaching, kost, bodybuilding, crossfit, gymnastik og styrke samt forgreninger af almindelig træning som f.eks. functional patterns.

5 års klinikerfaring

Tilbyder følgende behandlinger:

 • Osteopatisk behandling

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Idrætsskader
 • Kost og ernæring
 • Træning
 • Livsstil / Livsstilssygdomme

Pris:
DKK 950,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 775,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

OBS – Hos Nordisk Osteopati kan vi hjælpe dig med behandling via din forsikring/sundhedsforsikring, men vi tilbyder ikke behandlinger med offentligt tilskud via henvisning fra din læge. Du kan modtage tilskud fra Danmark hvis du er medlem.

Om Nicolai

”Jeg hedder Nicolai, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Sport, kost og træning fylder meget i min verden. Ud over at være osteopat er jeg også personlig træner, coach og kostvejleder. Mine kolleger omtaler mig som både målrettet og professionel i min tilgang til dagligdagen og som behandler. Jeg sætter selv stor pris på at være aktiv i min fritid, og jeg elsker især også aktive ferie. Min kære hustru er brasiliansk og deler samme interesser som jeg, nemlig familielivet, fitnesstræning og ind imellem også et godt rollespil eller brætspil. 

Som menneske er jeg udstyret med et roligt og behageligt gemyt, hvilket du også vil møde, når jeg møder dig som behandler. Jeg har årelang erfaring bag mig med både behandlinger, kostsammensætning og træning og sætter en meget stor ære i at være dygtig indenfor mit felt generelt. Derfor kan jeg også tilbyde dig professionelle behandlinger, hvor vi sigter mod at finde frem til årsagen. Det er utroligt vigtigt for mig, ikke bare at hjælpe dig med eventuelle smerter men at hjælpe dig til bedre fysisk og mentalt helbred.

Det samme gælder ved min måde at arbejde sammen med dig omkring træning og genoptræning. Med Functional Physique arbejder jeg ud fra den overbevisning, at den bedste træning får du ved at arbejde med kvaliteten i øvelserne – og sammensætningen af træningsindsatsen. På den måde får vi genskabt både glæde og styrke.

Egen hjemmeside: functionalphysique.dk
Se Nicolai på Instagram her: @nicolaiosteopat

Ronnie Gyldenvang – Aut. Osteopat DO. M.D.O.

Behandler i: Hørsholm

Autoriseret fysioterapeut (B.Sc. Fys) – 2009
Autoriseret DO Osteopat ved International Academy of Osteopathy (IAO) – 2017

14 års klinikerfaring

Tilbyder følgende behandlinger:

 • Osteopatisk behandling

Passion og stor viden om behandling af:

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Idrætsskader
 • Hjernerystelse og hovedpine
 • Børn under 4 år

Pris:
DKK 950,- pr. behandling op til 60 MIN
DKK 775,- pr. efterfølgende behandlinger op til 40 MIN

OBS – Hos Nordisk Osteopati kan vi hjælpe dig med behandling via din forsikring/sundhedsforsikring, men vi tilbyder ikke behandlinger med offentligt tilskud via henvisning fra din læge – eller behandlinger med tilskud fra Danmark.

Om Ronnie

”Jeg hedder Ronnie, og jeg glæder mig til at møde dig! 

Jeg er er uddannet som aut. fysioterapeut i 2009 ved EUC i Esbjerg og uddannet aut. osteopat i 2017 fra IAO i Belgien. Til dagligt bor jeg med min kæreste og mine to drenge. I min fritid er jeg så aktiv som muligt, i form af crossfit, cykling, løb og styrketræning. Min kliniske erfaring kommer fra at have arbejdet på privat klinik i mange år, og derfor set mange forskellige mennesker i alle aldre. Når du kommer til behandling hos mig er jeg nysgerrig på at komme til bunds i din situation og dine smerter. Hos mig er dit behandlingsforløb tilpasset dig og din specifikke situation, og jeg vælger de rigtige behandlingsteknikker ud fra min teoretiske viden om menneskekroppen og ved at tage udgangspunkt i din historie. 

Som behandler vil du opleve mig, nysgerrig, smilende og nærværende. Jeg har en åbne og helhedsorienteret tilgang til, hvordan vi bedst løser dine problemer.  Ved hjælp af osteopatien kan jeg skabe gode resultater og hjulpet mange mennesker igennem min tid, men jeg værdsætter ærlighed og bruger gerne flere tværfaglige indstandser for at opnå det bedste synspunkter på din problematik.”

Se Ronnies website her: https://osteopat.nu/ 

Velkommen til Nordisk Osteopati

Nordisk Osteopati er et klinik og læringsfællesskab for selvstændige erhvervsdrivende osteopater. Nordisk Osteopati leverer en platform hvor alle engagerede har mulighed for at udvikle sin virksomhed og faglighed via fælles læring og akkumulering af viden og erfaring, til gavn for alle vores patienter. Platformen kaldes for et “Værdibaseret Kulturbåret Læringsfællesskab” (VKL), som er grundlagt for at dyrker facetterne af Nordisk Osteopati’s brand. Herigennem søger vi at skabe en unik og tryg oplevelse på et højt fagligt niveau for patienter såvel som for vores kollegaer

Denne platformen har til formål at drive Nordisk Osteopati så optimalt som muligt under de regler vi er underlagt i et hvervsgiver <-> hvertagerforhold (konsulentvirksomhed).

For at lykkes med vores VKL har vi skabt tre læringsarenaer som kort er ridset op nedenfor. Ønsker du at læse mere om vores værdigrundlag skal du klikke her.

Kontakt os og kom til osteopat når det passer dig.

1. mUUligheder

Et Udvikling og Uddannelses koncept i elementerne af VKL:

Værdibaseret
At skabe en fælles forståelse for de værdier NO står for, og en synergi mellem Nordisk Ostepati’s og vores kollegaers værdier.

Kulturbåret
Bevidstgørelsen om den kultur, der unægteligt skabes mellem mennesker, der indgår i et fællesskab.

Læringsfællesskab
Vi er alle “ledere” elever og undervisere. Vores opgave er ikke at dirigere andre til handling, men at undervise og skabe indsigt så alle kan levere til faglig udvikling til gavn for alle (patienter og kollegaer).

2. Fælles Faglig Udvikling

Minimum 6 gange om året mødes vi til en fuld arbejdsdag med fokus på i fællesskab at udvikle og vedligeholde viden og dele erfaringer. Alt hvad vi skaber deles via hjemmeside, sociale medier m.m. Derved bidrager alle engagerede til vækst af egen og klinikkens virksomhed. Denne fælles indsat bidrager til din oplevelse fra du møder os i vores markedsføring, til mødet med med din behandler.

3. Personlig Faglig Udvikling

At skabe et trygt rum til udvikling af ens arbejdsstyrke er, efter vores mening, en af hjørnestenene for at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at blive i mange år. Det er derfor i NO’s interesse, at dets kollegaer arbejder under nogle rammer hvor de har lyst til at blive længe, da det bidrager til en tryg, stabil og fremmende forretning for alle parter.

Du kan læse mere om vores faglige udvikling her.

Vores støtte til de studerende

Vi gør hvad vi kan for at hjælpe osteopatstuderende igennem deres uddannelse og med målet om at kunne tilbyde dem et arbejde undervejs og bagefter.

At læse til Master of Science i osteopati (læs mere her) er ikke en let opgave. Som det ser ud lige nu, kræver den som minimum 10 weekendkurser om året i 4 år, ved siden af fuldtidsarbejde som fysioterapeut.

Hos Nordisk Osteopati, bestræber vi os på altid at have studerende tilknyttet. I starten af deres uddannelse deltager de i alt vores faglige udvikling, sammen med vores uddannede osteopater og i de første 3 år observerer de en osteopat i arbejde, som et led af deres studie. På tredje til fjerde år, har de uden tvivl evnerne til at arbejde som osteopatstuderende*, hos Nordisk Osteopati. Det er vigtigt for os at sikre at niveauet, kvaliteten og trygheden er i top for både patient og den osteopatstuderende. Derfor er der sat ekstra tid af til, at vi løbende laver supervison, så alle den studerendes patienter (i overført betydning) får fire øjne på opgaven.

*) teknisk set arbejde de som fysioterapeuter udenfor overenskomst indtil de har deres autorisation.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati

Hvad siger kunderne?

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos EQ Performance har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her →

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg…….

Læs hele Karsten anmeldelse her →

Lidt mere om vores virksomheds-konstellation.

Da alle Osteopater er selvstændige erhvervsdrivende som er hyret ind til at løse en opgave via en samarbejdsaftale, er de retslig beset konsulenter for Nordisk Osteopati. Det betyder at Nordisk Osteopati ikke har nogen instruktionsbeføjelse overfor hvordan Osteopaterne udfører de opgaver de er hyret til. Derved forgår vores samarbejde i højeste grad via en tillid til hinanden og ved en fælles kulturforståelse, hvorigennem de løser de opgaver de er hyret til: behandlinger af patienter, deltagelse i synliggørelse af egen og NO’s virksomhed (markedsføring), faglig udvikling for alle i fællesskabet og udvikling af egen faglighed. 

Hver Osteopat bærer i denne konstellation en betydelig økonomisk risiko i deres virke. Alle faktureringer sker direkte mellem Osteopatens eget CVR nr. og klienten. Eventuelle restancer er NO uvedkommende.

Et virtuelt rum hvorigennem vi koordinerer vores daglige arbejde, så osteopaterne kan kan levere deres ydelser mest hensigtsmæssigt til NO og til deres patienter.
Fysiske lokationer hvor osteopaten har mulighed for at udføre deres erhverv som de leverer til de patienter de behandler via NO.
Vi gør alt dette fordi, vi elsker vores arbejde og vores fag – til gavn og glæde for vores patienter.

Under vores profiler kan du læse mere om, hvad vi hver især kan tilbyde.

Spørgsmål? Klik her