Kontakt

Amalie@nordiskosteopati.dk

Afdelinger

Amalie Rygner

Osteopat & fysioterapeut

Om Amalie

Som din behandler vil du opleve mig som rolig og behagelig i min behandlingstilgang. Jeg er nøjsom og imødekommende, hvor behandlingen og dit forløb foregår i et tempo, som matcher dine behov. Mit første fokus vil altid være at forstå dig og din situation.

Jeg har meget erfaring fra klinikarbejde siden 2014, hvor jeg løbende har arbejdet med mange forskellige problematikker, kan jeg tilbyde dig professionel hjælp til bl.a. kroniske smerter eller komplekse sygdomsforløb. Privat er jeg et familiemenneske, som er gift og stolt mor til to.

Vi går meget op i vores hus og have, og den mindfulness jeg får fra det, forsøger jeg at overfører som behandler. Jeg gør mig altid umage for at finde frem til, hvad det er, som forårsager dine udfordringer, og mit eget personlige mål er altid kontinuerligt at dygtiggøre som manuel behandler – og din kompetente vejleder til et smertefrit liv. 

Kompetenceprofil 

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Kvinders helbred og graviditetsgener
 • Hovedtraume
 • Rideskader
 • hovedpine og migræne

Erfaring

 • Osteopat – Nordisk Osteopati –  2017 – d.d.
 • Osteopat – Næstved Rygcenter – 2022
 • Osteopat/Fysioterapeut  Præstø Fysioterapi – 2015 – 2022
 • Osteopat Østergades Fysioterapi – 2017, 2019, 2020
 • Fysioterapeut Brønshøj Fysioterapi – 2012 – 2017
 • Fysioterapeut – Rødovre Kommune – 2010 – 2012
 • Fysioterapeut – Bispebjerg hospital – 2009 – 2010
 • Fysioterapeut – Næstved Sygehus – 2009

Uddannelse og kurser

 • Diplom i Osteopati ved The international Academy of Osteopathy, i København – 2011-2016
 •  Fysioterapeut, University College Sjælland i Næstved – 2005-2009
 • Subfertility and obstetric osteopathy, Colette Peeters 2017

 • Maximalist approach in osteopathy, Christian Fossum 2021
 • Minimalist approach, Christian Fossum 2022
 • Migræne, spændingshovedpine og posttraumatisk hovedpine,  Dr. Thien Phu Do 2022
 • Fysioterapeutisk håndtering af patienter med hovedpine 2023