Kontakt

Ronnie@nordiskosteopati.dk

Osteopat.nu

Afdelinger

Ronnie Gyldenvang

Osteopat & fysioterapeut

Om Ronnie

Som behandler vil du opleve mig, nysgerrig, smilende og nærværende. Jeg har en åbne og helhedsorienteret tilgang til, hvordan vi bedst løser dine problemer.  Ved hjælp af osteopatien kan jeg skabe gode resultater og hjulpet mange mennesker igennem min tid, men jeg værdsætter ærlighed og bruger gerne flere tværfaglige indstandser for at opnå det bedste synspunkter på din problematik.

Jeg er er uddannet som aut. fysioterapeut i 2009 ved EUC i Esbjerg og uddannet aut. osteopat i 2017 fra IAO i Belgien. Til dagligt bor jeg med min kæreste og mine to drenge. I min fritid er jeg så aktiv som muligt, i form af crossfit, cykling, løb og styrketræning. Min kliniske erfaring kommer fra at have arbejdet på privat klinik i mange år, og derfor set mange forskellige mennesker i alle aldre. Når du kommer til behandling hos mig er jeg nysgerrig på at komme til bunds i din situation og dine smerter. Hos mig er dit behandlingsforløb tilpasset dig og din specifikke situation, og jeg vælger de rigtige behandlingsteknikker ud fra min teoretiske viden om menneskekroppen og ved at tage udgangspunkt i din historie. 

Kompetenceprofil 

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Idrætsskader
 • Hjernerystelse og hovedpine
 • Børn under 4 år

Erfaring

 • Osteopat – Nordisk Osteopati –  2022 – d.d.
 • Osteopat – Buddingevej Fysioterapi –  2017-2022
 • Osteopat og osteopat studerende – Peter Løfholm – 2015-2019
 • Osteopat studerende / Fysioterapeut – Buddingevej Fysioterapi –  2015-2017 
 • Fysioterapeut – Buddingevej Fysioterapi – 2009-2015
 • Fysioterapeut – Falck Healthcare 2010-2015
 • Fitness-instruktør og personlig træner Fitness World Esbjerg – 2007-2009

Uddannelse og kurser

 • Diplom i Osteopati – International Academy of Osteopathy –  2012-2017
 • Professionsbachelor i Fysioterapi – UC Syd Esbjerg –  2005-2009
 • Mckenzie A og B2009
 • MT 1a kursus – 2010