Osteopati i Søborg - Nordisk Osteopati

En sikker, grundig og individuel Osteopat behandling i Søborg

Vores Osteopater i Søborg hjælper vi dig bl.a. med at behandle:

Din Osteopat i Søborg – Nordisk Osteopati

– Vi tilbyder dig en grundig og kompetent behandling

Nordisk Osteopati har klinikker flere steder på Sjælland, hvor du kan komme til osteopat. Hos vores Osteopater i Søborg står vi klar til at behandle borgere fra Søborg, Gentofte, Vanged, Dyssegård, Budding, Bagsværd, Gladsaxe, Brøndshøj, Utterslev, Bispebjerg og omegn. Vi glæder os til at se dig på klinikken, som ligger på Vandtårnsvj 62 A, 1. sal, rum 34 i Søborg.

Fysioterapi og Osteopati på Frederiksberg

Hos Nordisk Osteopati i Søborg er du i trygge hænder

Du får altid en høj faglig vurdering af din skade hos vores Osteopater i Søborg. Alle Osteopater hos Nordisk Osteopati er autoriseret og har i gennemsnittet mere end 5 års erfaring med behandling af smerter og skader.

Kroppen har en fantastisk evne til at reparere sig selv. Kommer vi til skade eller udvikler vi en skavank, løser kroppen det ofte selv. Men går du med smerter eller skavanker, der varer ved, så betyder det, at du har brug for hjælp. Går du med dine problemer i længere tid,  kan det være med til at forværre problemet og gøre, at det er sværere at komme af med dem igen.

Hos Nordisk Osteopati i Søborg ser vi alt fra en forstuvet ankel til komplicerede længerevarende og kroniske smerteproblematikker. Vi giver dig altid en grundig og faglig kompetent vurdering og behandling. Vi betragter alle de elementer, der kan have indflydelse på dit problem.

Vi bruger afprøvede og godkendte teknikker. Teknikker der består af det bedste vi har fra osteopatien, men også fra fysioterapien. Vi trækker på den store viden vi har på vores 5 klinikker, og deler vores viden og erfaring på tværs af klinikkerne, til gavn for vores patienter. Her på siden kan du læse mere om vores faglighed og hvad vi tilbyder.

Få en grundig behandling hos Nordisk Osteopati Søborg

Vores osteopater er dygtige til at se sammenhængene i kroppen, og hvordan man kan påvirke alle systemer i kroppen. Vi sikrer gennem løbende efteruddannels at vores faglighed og viden holdes opdateret, altid for t kunne give dig, den mest kvalificerede behandling.

En behandling, der ofte kan hjælpe dig, selvom du har prøvet kræfter med andre behandlingsformer, men uden held. Osteopati er ofte vejen frem for dig, og gør at du kan komme videre i et behandlingsforløb.

Kan Nordisk Osteopati garantere effekt?

Vi mener det er vigtigt at være ærlige og vi lover derfor aldrig at vi kan løse alles problemer. Du kan til gengæld stole på, at vi hver gang yder en grundig og kompetent undersøgelse og individuel behandling, hvor vi betragter alle aspekter af din krop, og søger efter alt, der kan bidrage til, at dine krop kan fungere bedst muligt igen.
Hvis vi vurderer det ikke længere er vores opgaver, hjælper og vejleder vi dig videre, så godt vi kan.

Hvis du ønsker mere information, om nogle af de problematikker vi møder i vores arbejde, kan du læse mere her.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati

Hvad siger kunderne?

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos EQ Performance har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her →

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg…….

Læs hele Karsten anmeldelse her →

I Søborg finder du Nordisk Osteopati her

Adresse
Vandtårnsvej 62 a, 2860 Søborg

Kontorhotel: 1. sal, DØR E, rum 32

Der er 3 timers fri parkering, og elevator ved behov.

Åbningstider
Hverdage fra kl 07.00 til kl 17.00
Konsultation efter aftale

I Søborg ser vi patienter fra; Søborg, Gentofte, Vanged, Dyssegård, Budding, Bagsværd, Gladsaxe, Brøndshøj, Utterslev, Bispebjerg og omegn.

Venteværelse
Når du går ind ad døren – “Dør E” på 1. sal træder du ind på etagens venteområde/Tekøkken. Tag plads her, så kommer vi og henter dig.

 

Hos Nordisk Osteopati i Søborg møder du følgene Osteopater

Morten Vind-Visby

Morten Vind-Visby

Osteopat og Fysioterapeut
Michael Weber Jørner

Michael Weber Jørner

Osteopat og Fysioterapeut

Nordisk Osteopati tilbyder også Fysioterapi

Hos Nordisk Osteopati tilbyder vi både Fysioterapi og Osteopati. Det gør vi i Hørsholm, Glostrup og på Frederiksberg. Uanset om du har brug for Osteopati eller Fysioterapi, eller måske er i tvivl hvilken behandling der vil være bedst for dig, kan du trygt henvende dig i vores klinik i Søborg, hvor du får råd og vejledning til den behandling du har brug for.

Alle vores behandlere er:

– Fysioterapeuter og osteopater

  • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK

  • Autoriserede fysioterapeuter

  • Har over 5 års erhvervserfaring

  • Medlem af Danske Fysioterapeuter

Som en del af Nordisk Osteopati

– deltager alle behandlere i:

  • Fælles Faglig Udvikling

  • Fælles Erfaringsudveksling

  • Personlig Faglig Udvikling

  • Mindst fire efteruddannelseskurser om året

Smerter efter skader i skulder og ryg afhjælpes af vores Osteopater

“Ved at skabe de bedste omgivelser til faglig og personlig udvikling, sikre vi at vores behandling altid er af høj kvalitet. Alle behandlere tager ansvar for, at de, dag for dag, bliver bedre til vores fag, så vi kan levere den bedste behandling til dig.”

Vores værdier

Spørgsmål? Klik her