Diskusprolaps kræver professionel og rettidig behandling

Symptomer på diskusprolaps er smerter i lænden og eventuelt smerter, føleforstyrrelser og kraftnedsættelse i et ben. Kun 10% af dem der har en diskusprolaps opereres, resten behandles konservativt, dvs. med smertelindrende behandling og genoptræning.

Mellem hver ryghvirvel er der en diskusskive, med flydende materiale i midten omgivet af bindevæv. Med tiden kan der komme sprækker i det yderste af diskus, og det flydende materiale kan hermed trænge ud og trykke på en nerverod, hvilket kan give smerter i lænden, føleforstyrrelser og nedsat kraft i et ben, nogle gange i begge ben, men det er mere sjældent.

Hos Nordisk Osteopati gør vi dig på klogere på din situation, så du ved hvad du selv kan gøre og hvilke symptomer du skal være særlig opmærksom på. Igennem manuel behandling er vores mål at mindske smerterne, så du kommer bedst muligt igennem det i takt med den naturlige helingsproces af en diskusprolaps. Ved vejledninger, øvelser og træning  for du redskaberne til et sundere og stærkere krop som mindsker risikoen for tilbagefald

  • Vi er professionelle og erfarne i behandling af diskusprolaps.
  • Vi giver dig redskaber til hverdagen så du bedst muligt kommer igennem tiden med din diskusprolaps.
  • Vi har ikke kun fokus på skaden, men på alle de strukturer i din krop der bliver påvirket.
  • Vi gør dig klogere på din krop, din træning og din dagligdag – det mindsker risikoen for en ny skade

Bestil tid på:

Eller skriv en besked:

Lad os tage en snak
Sender

Få hjælp af vores erfarne behandlere

Hvad siger vores kunder

“Efter at have løbet en halvmaraton fik jeg ufatteligt ondt i min fod, og måtte umiddelbart efter begynde at gå med krykker. Det klassiske sundhedsvæsen sendte mig til røntgen, MR og CT-scanning uden at kunne finde fejl, og bad mig om blot at smide krykkerne, så skulle det nok gå over.
Efter 5 måneders smerte kom jeg til Amalie fra EQ Performance. Hun brugte 30 min på at undersøge min krop, og yderligere 30 min på at bearbejde mit ben, hvor hun mente problemet var. Efter blot den ene behandling kunne jeg gå igen uden smerter, og problemet er ikke kommet igen. Kan kun anbefale stedet.”

Spørgsmål! – eller bestil tid?

Eller skriv en besked:

Lad os tage en snak
Sender

Det skal du holde øje med:

Er smerter vedarende, bliver det hverken bedre eller værre, eller bliver det bliver det kun  værre og værre, så er der behov for handling. Kontakt os og lad os hjælpe dig.

Vi kan ofte gøre noget uanset hvor slemt det er, dog med undtagelse af følgende. Der bør du overveje at taler med din læge først.

Dette er i tilfælde af:

  • At du oplever konstante hvilesmerter / nattesmerter
  • Hvis du har problemer med vandladning at holde på det eller komme af med det
  • Hvis du har mistet følelsen i ben eller i tær
  • Hvis du tydeligt har mistet kræfterne i benet eller fodens muskler.

Er du i tvivl så kontakt os endelig.

 

Spørgsmål? Klik her