Kontakt

Nicolai@nordiskosteopati.dk

@nicolaiosteopat på instagram

Afdelinger

Nicolai Mattiazzo Blom Salmonsen

Osteopat & fysioterapeut

Om Nicolai

Som menneske er jeg en roligt og behageligt gemyt, hvilket du også vil møde når du har mig som behandler. Jeg har årelang erfaring bag mig med både behandlinger, kostsammensætning og træning og sætter en meget stor ære i at være dygtig indenfor mit felt generelt. Derfor kan jeg også tilbyde dig professionelle behandlinger, hvor vi sigter mod at finde frem til årsagen. Det er utroligt vigtigt for mig, ikke bare at hjælpe dig med eventuelle smerter men at hjælpe dig til bedre fysisk og mentalt helbred. 

Sport, kost og træning fylder meget i min verden. Ud over at være osteopat er jeg også personlig træner, coach og kostvejleder. Mine kolleger omtaler mig som både målrettet og professionel i min tilgang til dagligdagen og som behandler. Jeg sætter selv stor pris på at være aktiv i min fritid, og jeg elsker især også aktive ferie. Min kære hustru er brasiliansk og deler samme interesser som jeg, nemlig familielivet, fitnesstræning og ind imellem også et godt rollespil eller brætspil. 

Det samme gælder ved min måde at arbejde sammen med dig omkring træning og genoptræning. Med Functional Physique arbejder jeg ud fra den overbevisning, at den bedste træning får du ved at arbejde med kvaliteten i øvelserne – og sammensætningen af træningsindsatsen. På den måde får vi genskabt både glæde og styrke.

Egen hjemmeside: functionalphysique.dk
Se Nicolai på Instagram her: @nicolaiosteopat

Kompetenceprofil 

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Personlig træning
 • Baby og børn
 • Komplekse tilstande
 • Sportsskader

Erfaring

 • Osteopat – Nordisk Osteopati 2021 – d.d.
 • Osteopatstuderende – Nordisk Osteopati – 2020-2021
 • Fysioterapeut FysioDanmark Hillerød – 2019-2021
 • Fysioterapeut Næstved Rygcenter – 2018 – 2019 
 • Fysioterapeut medhjælper – Næstved Rygcenter – 2016 – 2018
 • Personlig Træner – Fitness World – 2013 – 2014 (senere selvstændig i Sporting Health Club)

Uddannelse og kurser

 • International Academy of Osteopathy, København – MSc. Osteopati – September 2017 – Oktober 2021
 • Professionshøjskolen Absalon, Næstved – B.A. Fysioterapi – Februar 2015 – Juni 2018
 • Fitness Institute, København – Personlig Træner  – August 2013 – December 2013
 • Spædbørnsbehandling (HAPPYBABY ACADEMY)
 • Systemisk tænkning
 • Osteopatiske Manuelle teknikker (Christian Fossum)
 • Rygskole (Kursus)
 • GLAD-RYG (Kursus)
 • UL-Scanning  med kendskab i bl.a. knæ, skulder, fod, hofte, albue, hånd (Valgfag) – 7 Semester
 • Laser og shockwave terapi (Valgfag) – 7 Semester
 • TENS (Workshop) – Modul 9 og 6 semester
 • Kinesio Tape (Workshop) – Modul 9
 • Body-Adjustment (Workshop) – Næstved Rygcenter
 • FysioFlow (Workshop) – 6 Semester
 • Mindfullness (Workshop) – Modul 2 og 7