Fysioterapi

Find din Fysioterapeut her

– Frederiksberg
– Glostrup
– Hørsholm
– Hillerød
– Søborg

Du finder din Fysioterapeut hos Nordisk Osteopati

– En sikker, grundig og personlig behandling

Fysioterapi – hvad er det?

Fysioterapi med sans for kvalitet og samarbejde

Hos vores fysioterapeuter får du en høj faglig undersøgelse og behandlingsplan til netop din problematik. De er altid en del af hele Nordisk Osteopati møder og faglige emner sådan at når du møder dem, får du en grundig og sikker undersøgelse.

Formålet med fysioterapi er at kunne finde dysfunktioner eller ubalancer i muskel, led og knogler. Fysioterapi kan i høj grad bruges som en behandlingsform til forebyggelse, hvis du har lidt af mange skader tidligere. Derudover kan de også hjælpe dig med en specifik genoptræningsplan, hvis nu skaden er sket.

Vores fysioterapeuter arbejder udenfor sygesikringen, men du kan fortsat få tilskud fra Danmark og din egen private sundhedsforsikring, mod en lille egenbetaling.

Ondt i knæet - Behandling med Fysioterapi og Osteopati

Som Fysioterapeuter hjælper vi ofte med behandling af:

Ondt i knæet

Vi hjælper ofte folk med knæskader der er sket i forbindelse med faldulykker, sport eller tidligere været udsat for en knæskade uden en ordenligt genoptræning.

Ondt i Lænden og ondt i ryggen

Smerter i lænd og ryg opstår ofte i forbindelse med tunge løft og vrid på samme tid. Lænden er stærk og der skal ofte være en ensidig belastning i længere tid før din lænderyg begynder at genere dig. Skulle uheldet være ude har vi god erfaring med alle typer lænderyg smerter lige fra hold i lænden til diskusprolaps.

Ondt i nakken – hovedpine

Vi har god erfaring med behandling af nakke og hovedpine problematikker, da dette er noget vi ser i vores dagligdag. Det kan være små faktorer der skal ændres for at du kan blive kvit med dine nakke gener og andre gange kan det være et længere problem afhængig af hvordan dine smerter er opstået.

Overbelastningsskader

Vi ser tit at folk giver sig i kast med noget nyt, fysisk aktivt uden at de har tænkt hvordan de kommer i gang.
og flere endnu – klik på skaden hvis du vil vide mere om de enkelte skader og symptomer.

Fysioterapi og Osteopati på Frederiksberg

Hvad siger kunderne?

”Jeg har haft ondt mange steder i kroppen i næsten 10 år, uden at nogen rigtig har kunnet finde ud af, hvad der var i vejen.
Til sidst var det virkelig ved at være slemt, men så blev jeg anbefalet at gå til en osteopat. Og her hos EQ Performance har de virkelig kunnet hjælpe mig.
De arbejder med hele kroppen – selv min astma tager de sig af. Det er simpelthen super! Min livskvalitet er blevet så meget bedre!”

”Jeg har gennem en længere periode – over et par år – døjet med smerter i venstre side af ryggen.
Jeg har løbende gået til kiropraktisk behandling, da min ryg er udfordret af at være præget af Scheuermanns sygdom.
Men det er faktisk først efter at have været igennem behandling hos Morten Vind, at der er kommet styr på smerterne i venstre side af min ryg.
Jeg er i dag smertefri og kan igen deltage i fysisk træning med rygøvelser. Det var udelukket førhen pga. kraftige smerter.
Jeg er dermed også sluppet for at skulle tage smertestillende medicin.
Jeg er derfor yderst tilfreds med den måde, Morten har grebet behandlingen an, og Morten har også været yderst pædagogisk i sin måde at forklare behandlingen på. Tak!
Morten har min varmeste anbefaling”

”Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Læs hele Christinas historie her.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati

“Ved at skabe de bedste omgivelser til faglig og personlig udvikling, sikre vi at vores behandling altid er af høj kvalitet. Alle behandlere tager ansvar for, at de, dag for dag, bliver bedre til vores fag, så vi kan levere den bedste behandling til dig.”

Velkommen til fysioterapi hos Nordisk Osteopati

Vi ser frem til at hjælpe dig

Spørgsmål? Klik her