Kontakt

Michael@nordiskosteopati.dk

Afdelinger

Michael Weber Jørner

Osteopat & fysioterapeut

Om Michael

Både som menneske og som behandler gør jeg mig altid umage. Jeg yder altid mit bedste hver eneste gang. Du vil derfor møde en behandler, der både er omsorgsfuld og dybdegående i mine behandlinger, hvor du virkelig er sat i fokus. Jeg brænder for at finde frem til en løsning, hvor jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

Fysioterapi og osteopati har været en meget stor del af mit liv, og er det stadig. Med mig som din behandler møder du et menneske, som er en dygtig og meget videnbegærlig behandler. Jeg har altid holdt sig ajour med nyeste viden og behandlingsteknikker inden for både fysioterapi og osteopati, og det stopper jeg nok aldrig med. Mine kolleger kalder mig både livsklog og livsnyder. Jeg bruger det meste af min fritid på golfbanen, og så er jeg gift og far til 2 skønne børn. Både mine personlige erfaringer men også mine personlige, stærke kompetencer nyder jeg god nytte af i mine behandlinger som osteopat. Indsigt er meget vigtig for mig.

Kompetenceprofil 

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Komplekse sygdomsforløb
 • Kroniske smerter og længerevarende smerteforløb
 • Problemstillinger med bid/kæbe
 • Hovedtraume, hovedpine og migræne
 • Børn under 4 år

Erfaring

 • Osteopat Nordisk Osteopati – 2018 – d.d.
 • Osteopat – Kaisersport og Ortopædi – 2015 – 2021
 • Fysioterapeut – Søborg Fysioterapi – 2006 – 2015
 • Fysioterapeut – Holte Fysioterapi – 2006

Uddannelse og kurser

 • “Strain-counter-strain” ved Wiliam Devine – 2024

 • “minimalistic approach”, “maximalistic approach”, ” tips and tricks”  af Christian Fossum  – 2022 – 2024

 •  M2,M4,M5 og M6 kurser i cranielle teknikker ved Sutherland Cranial College of Osteopathy, Stroud England – 2018

 • CTR “sagital allignment”  Diagnostisk redskab til at vurdere balance i kroppen – 2017-
 •  Mulligan intro-kursus – 2015
 •  Masterclasses i Osteopatiske teknikker ved speciallæge Torben Halberg. Mere end 100 timer -2014 –
 • Diplom i Osteopati fra The International Academy of Osteopathy Ghent, Belgien – 2006-2011
 • Basal akupunktur – 2010
 •  MDT McKenzie kurser A,B og C – 2008-2009
 • professionsbachelor i fysioterapi, Københavns Fysioterapiskole – 2002-2006
 • bachelor i idræt fra Institut for Idræt, Københavns universitet – 1999-2002