Kontakt

Morten@nordiskosteopati.dk

Afdelinger

Morten Vind-Visby

Osteopat & fysioterapeut

Om Morten

Når du møder mig som din behandler, vil du blive mødt af et varmt og imødekommende menneske, som oprigtigt vil dig det bedste. Jeg er meget dedikeret til ostepatien og de fantastiske resultater, vi skaber med vores behandlingsmetoder. Du kan derfor forvente meget stor viden om kroppen, årssagssammenhænge og forståelse for, hvilke mekanismer der kan være med til at skabe dine udfordringer eller smerter.

Hele min karriere har taget afsæt i det kliniske arbejde på privatklinikker siden 2008. Du vil møde en spejder og friluftsmenneske med en kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker til at få det bedre. Jeg har altid lagt en stor indsats for at dygtiggøre mig og finder en meget stor glæde i kontinuerligt at efteruddanne mig. Samtidigt har jeg en hjertenær vision om at udbrede kendskabet til osteopatien og gøre den tilgængelig for så mange mennesker som muligt, alene på baggrund af min erfaring og de fantastiske resultater jeg selv har oplevet med mine klienter. 

Privat er jeg gift og far til to dejlige børn. Jeg elsker friluftslivet, at klatre hvor man nu kan klatre (klipper og bjerge), og så er jeg en stor mad entuasiast! 

Kompetenceprofil 

 • Behandlinger af hele kroppen med forståelse af sammenhængen i alle systemerne i kroppen
 • Komplekse sygdomsforløb
 • Kroniske smerter og længerevarende smerteforløb
 • Idrætsskader
 • Stress og tankefeltet omkring at være stressramt

Erfaring (opdateres)

 • Osteopat – stifter af Nordisk Osteopati – 2014 – d.d.
 • Fysioterapeut og osteopat – Selvstændig erhvervsdrivende i private fysioterapiklinikker –  2008-2012

Uddannelse og kurser (Opdateres)

 • 2021-2024: Master in Osteopathy and Healthcare Management, Metropolia University of
  Applied Sciences, Helsinki.
 • 2018-2019: Lederuddannelse i Systemisk og anerkendende ledelse, Mannaz.
 • 2018-2019: Lederuddannelse i distanceledelse, Mannaz.
 • 2011-2016: Diplom i Osteopati, International Academy of Osteopathy, Gent.
 • 2005-2008: Bachelor i Fysioterapi, Københavns Professionshøjskole.