Her kan du læse om hvordan Gitte fik en bedre hverdag uden migræne

Fysioterapi og Osteopati på Frederiksberg

Jeg vidste ikke, at det var en osteopat, jeg havde brug for

– Mød Gitte, som har fået afhjulpet sin migræne

Gitte arbejder til daglig med sikkerhed og arbejdsmiljø. Hun er gift og har 2 dejlige børn. Gitte har også døjet med hovedpine næsten hver dag igennem flere år, som har udviklet sig til migræne.

”Det har simpelthen betydet alt for mig at få behandlinger hos Nordisk Osteopati. Det lyder måske ret floffy, men det er sandt. Jeg kendte kun til behandlinger hos fysioterapeuter og kiropraktorer. Da jeg ikke følte, at jeg blev hjulpet nok hos min nuværende fysioterapeut, kontaktede jeg Nordisk Osteopati og fik en tid hos Morten. Morten forklarede mig, at det var behandling hos en osteopat, at jeg havde brug – og han fik ret.
Når man får migræne, er det ikke meget, man får udrettet, hverken hjemme eller på arbejdet. Mest af alt har man lyst til at lægge sig under dynen. Efter mine behandlinger hos Morten er min migræne væk, og hvis jeg har hovedpine max 2 gange om måneden, så er det virkelig toppen!”

Om oplevelsen hos Nordisk Osteopati”

Min oplevelse af at få behandling hos en osteopat har betydet en fundamental ændring i min hverdag. Min oplevelse er, at det er meget fagligt funderet, og Mortens behandlinger har været meget professionelle. Jeg er overrasket over det dybdekendskab til kroppen, som en osteopat har. Jeg har følt mig så tryg hele vejen igennem, hvilket kan tildeles Mortens gode forklarende evner men også hans store viden. Jeg synes virkelig, at han er dygtig til det, han gør.”

Hvad ville du sige til andre med samme problemstilling som dig?

”Jeg ankom med et åbent sind, og hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne han nærmest have vendt mig på hovedet, og jeg havde gjort det, hvis han havde bedt om det. Det gjorde han heldigvis ikke (😊). I stedet har jeg nu mærket på egen krop, hvor fagligt funderet denne form for behandling er.
Jeg har netop anbefalet osteopati til en kollega, som har næsten samme problemstilling som mig, og jeg er spændt på at høre, hvordan det forløber sig.”

–  Gitte Marquardt

Har du migræne eller andre smerter, er du velkommen
til at sende os en besked eller give os et ring tlf. 31317730

Lad os tage en snak
Sender