Jens Grønbek triatlet sponsorat eq equilibrium performance Hillerød Søborg Frederiksberg Osteopati fysioterapi

Jens Grønbek – Elite-triatlet

Jens Grønbek blev den hurtigste dansker til Ironman Hawaii 2014 og nr. 2 i sin aldersgruppe (30-34 år) og har nået mange fine resultater siden. 2014 blev også staten på et samarbejde mellem Jens Grønbek og EQ Performance, og her på klinikken er vi stolte af at sponsere Jens, så han kan få det aller bedste ud af sin træning. En træning, der hjælper ham til at løbe maraton og til at deltage i triatlon på Ironman-distancen – en af de hårdeste og mest udfordrende distancer indenfor triatlon, som omfatter svømning, cykling og løb.

Jens siger: ”Morten hjælper mig med praktisk taget alt, hvad der har med min træning at gøre. Alle sygdomme, skavanker og skader, der måtte opstå undervejs, f.eks. i ryggen som er mit svage punkt. Han retter op og korrigerer, og ind imellem bruger han også akupunktur. Og ud over genopbygningen af min krop, tager han også meget af det, der kunne have udviklet sig til en skade, i opløbet. ”

Har du brug for en osteopat? Så kontakt Nordisk Osteopati i dag.

Klikker du videre her, vil du kunne følge nogle af Jens’ indlæg om, hvad træning og behandling betyder for ham, f.eks. som her hans tanker om at træne sig op til et maratonløb.

Du kan læse mere om triatlon her.
Og mere om Jens på hans Facebook side her.

Vi hjælper også med Børnemigræne.