Så åbnes dørene for Equilibrium – Fysioterapi & Osteopati

Sort tekst EQ Header web fysioterapi & osteopati

Så åbnes dørene for Equilibrium – Fysioterapi & Osteopati
Vi holder til i Søborg og Hillerød hvor vi i dag deler venteværelse med en kiropraktor, en massør, en diætist, en psykiater og psykologer. Det giver os en enestående mulighed for et tværfagligt samarbejde og styrker klinikkens helhedsorienteret behandlingstilgang til gavn for vores klienter.

Hvorfor Equilibrium?
Da vi skulle finde et navn til klinikken gik tankerne på noget, der både kunne være et blikfang og indeholde mere i ét ord. Samtidig må navnet ikke være en begrænsning for klinikkens videre udvikling. I dag står Equilibrium for fysioterapi og osteopati (studerende), men hvem ved, hvad det kan føre til. Jeg ved, at jeg vil fortsætte med at udvikle mig fagligt, det kan være der komme flere til med andre kompetencer, mulighederne er mange. Dette skal der være rum til alt sammen under fanen Equilibrium.

Hvad betyder Equilibrium?
Equilibrium er en form for ligevægt. Jeg har valgt at definere Equilibrium på følgende måde = “At alle kroppens strukturer er i balance hver især og indbyrdes og arbejder sammen i harmoni”.

Hvad tilbyder Equilibrium?
Equilibrium tilbyder en helhedsorienteret behandling af smerter og skader i kroppen med udspring i den fysioterapeutiske og osteopatiske tankegang.

På vores hjemmeside er det muligt at læse meget mere om hvad Equilibrium – Fysioterapi og Osteopati kan tilbyde.

www.eqhilleroed.dk
www.eqsoeborg.dk

Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan udvikle Equilibrium til, og til at byde jer velkommen på klinikkerne.