Se kommende tilbud og vind spændende præmier – Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Equilibrium Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev så du er blandt de første, der hører om vores tilbud hvor du bl.a. kan spare procenter på dine behandlinger. Der vil også fra tid til anden være konkurrencer, hvor du kan vinde værdibeviser på 1.500 dkk. Alt sammen til behandling ved Equilibrium.

Omkring en gang om måneden sender vi et lille nyhedsbrev ud. Indholdet variere blandt emnerne nedenfor.

Sket siden sidst

Siger lidt sig selv :-).  Vi beretter kort om den seneste måned; hvem der har vundet den seneste konkurrence, berører de mest interessante nyheder vi har haft oppe at vende her og på Facebook og hvad der ellers rører på sig.

“Sidste nyt” / “Lige nu” m.m.

Kan være alt fra hvad der lige nu og her er oppe at vende, til en kort artikel om de behandlings-teknikker eller de rationaler, der ligger til grund for vores behandling.

Fremtiden

Om kommende uddannelser, tilbud og konkurrencer og hvad der ellers kan ligge i støbeskeen.

Journal Club

Her kommer “noget til de nørdede”.  Afsnittet her vil være et produkt af de møder jeg en gang i mellem har med nogle medstuderende fra mit osteopatistudie. Vi mødes og diskuterer en given artikel som vi finder interessant og relevant for tiden.

Meningsmåling

Der vil fra tid til anden være et meget kort anonymt spørgskema, som jeg håber alle vil svare på. den er med til at holde kvaliteten på klinikken høj og din mulighed for at få din mening til at tælle. Derudover er du selvfølgelig velkommen til at skrive en mail, hvis du har andre spørgsmål eller tanker.

WOW – Word Of the Wise

Der findes mennesker ude i en store vide verden meget klogere end min forstand. Disse personer bliver tit citeret for nogle spændende og indsigtsrige udtalelser. I hvert nyhedsbrev vil jeg prøve at finde månedens WOW. Send gerne dit bidrag på mail. Hvis dit biddrag bliver valgt, bliver det krediteret med én gratis behandling.