Christina kom godt gennem en kompliceret graviditet

Christina Clausen er en ivrig rytter, men det kan have sine omkostninger. Således også for Christina der var så uheldig at falde af hesten og slå sit hale- og korsben voldsomt.

”Jeg startede hos en fysioterapeut, men det hjalp ikke. Snarere tværtimod,” siger Christina. ”Så blev jeg anbefalet at prøve osteopati hos EQ Performance, og heldigvis for det, for Morten hjalp mig hurtigt over smerterne. Jeg gik til behandling hos ham i et årstid ved behov, og da det gik så godt, besluttede min kæreste og jeg at få endnu et barn, selv om jeg var blevet frarådet en ny graviditet på grund af min skade. Da jeg ventede mit første barn, led jeg nemlig af bækkenløsning, og den kunne min skade i hale- og korsben risikere at forstærke. Men vi besluttede altså, at det alligevel var det værd.

Jeg fik ganske rigtigt symptomer for bækkenløsning igen, men da jeg optrappede min behandling hos Morten under graviditeten, hjalp det helt utroligt. Jeg fik markant færre smerter end sidst, og jeg har haft det så godt, at jeg har kunnet fortsætte mit arbejde i socialpsykiatrien hele vejen gennem graviditeten. Første gang var jeg sygemeldt en del af tiden på grund af smerter.

Morten mobiliserer mine led og får rettet mig op, så jeg ikke overbelaster bækkenet. Der er selvfølgelig tale om meget forsigtige og mere rolige øvelser, end før jeg blev gravid, men sammen med akupunktur, som jeg også har fået på klinikken, har det altså hjulpet helt fantastisk.

Morten er rigtig god til at se på helheden – ikke kun på det enkelte overbelastede og ømme led. Han er god til at finde ondets rod – og så er han god til at forklare, hvad der sker, og hvad det er, han gør. F.eks. undrede jeg mig over, at han trykkede mig både på maven og i nakken, når nu det var kors- og halebenet, det var galt med. Men det virkede jo!

Morten har helt klart været min redning her under min graviditet. Det er hans fortjeneste, at den har været så smertefri, som den har.”

Velkommen til Equilibrium Performance

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig