Hellere 20 semi-gode arbejdsstillinger end en perfekt.

Selvfølgelig er det vigtig du får indrettet din arbejdsplads ordenligt og med hjælp fra fagfolk – Ingen tvivl om det. Uanset hvordan man vender og drejer det, er det denne arbejdsstilling du arbejder i det meste af dagen.

Vi er lavet til bevægelse ikke til at sidde eller stå hele dagen. Variere og flyt rundt på ting en gang i mellem, mange gode vaner frem for få.

HUSK

Hvis dine smerter eller skavanker ikke går i sig selv igen dag for dag eller tydeligt uge for uge, så er der et problem i kroppen den ikke selv kan løse. Du kan prøve med øvelser og teknikker fra velmenende kollegaer hvis problemet ikke er for kompliceret. Ellers søg professionelt hjælp. Vi er alle forskellig og en øvelser som virker på din kollegaer virker ikke nødvendigvis på dig.

Årsagen skal findes.

Hvis vi alle var ens giver det ingen mening at du kan får ondt af at sidde – i den korrekte arbejdsstilling – på kontoret hele dagen, mens din kollega kan side på den samme stol og lave det samme arbejde uden de samme gener. Det er ikke altid kun ens arbejde der er skyld i at man har ondt. Lad os hjælpe dig med at finde årsagen.

Nedenstående vejledninger kan hjælpe til inspiration.  Bl.a. finder de gældende vejledninger for indretning af arbejdspladsen.

Vejledning til arbejde ved computer

Velkommen hos Equilibrium Performance

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig