Jakob Frost – Cph Maraton 2015

Jakob vil løbe Copenhagen Marathon i 2015 #cphmarathon

– Normalt løber han et par gange om ugen.

Du kan her på Jakob’s blog følge hans rejse fra motionsløber til maraton. Du kan også følge ham på vores facebook side Equilibrium – Fysioterapi, Osteopati, Personlig træning, ved at LIKE vores side.

Equilibrium er glade for at sponsorere Jakob med træning, screening og behandling frem mod Copenhagen Marathon 2015.

Hos Equilibrium har vi stor respekt for topatleters til tider næsten umenneskelige præstationer. Det er fedt at se hvor langt de kan presse deres krop og vi er stolte over at få lov til at hjælpe dem med nogle af de udfordringer de møder på deres vej.

MEN i ligeså høj grad synes vi, at det er imponerende at se en som Jakob, der har besluttet sig for at tage på rejsen fra motionsløber til Marathon i 2015.
Jakob er ligesom de fleste af os andre. En helt almindelige sund og rask mand på 34 år. Han er folkeskolelærer og har indtil nu løbet et par gange om ugen.

På Jakobs rejse til Copenhagen Marathon 2015. får han hjælp fra Nikolaj med løbeprogram og træning. Og med jævne mellemrum bliver Jakob undersøgt af Morten. Med fysioterapeutiske og osteopatiske briller på vurderes det om noget skal afhjælpes inden det bliver et problem.

Yderligere sponsorerer Løberiet i Hillerød med løbesko, tøj og andet udstyr.


Jakob’s Blog

klik på nedenstående billeder for at læse Jakob’s indlæg

 

Jakob Motionist til marathon med hjælp fra Fysioterapi osteopati og Personlig træning ved Equilibrium glad efter halvmarathon29. okt. 2014

”Nu vil jeg altså prøve at løbe den marathon..”

 

 


 

13 nov. 2014

En Halvmarathon – En milepæl