Sidste tur inden det går løs ved Cph Marathon

Nu er jeg netop hjemvendt efter den sidste træningstur inden det går løs med Copenhagen Marathon 2015 på søndag. Nu er der kun 3 dage tilbage!

Det blev en kortere tur med nogle korte hurtige intervaller, der både gav sved på panden og høj puls. En god tur, hvor tankerne flyver rundt i hovedet. Hvordan mon det hele kommer til at forløbe på søndag.

De sidste uger er brugt på at justere tempoet, og øve indtag af væske og energi på turen. På en så lang tur forbrændes der ubeskriveligt mange kalorier, så det er helt nødvendigt med en klar plan for hvor meget og hvilken energi jeg skal indtage. Nicolaj har brugt sin erfaring på at lave en plan for hvad og hvor meget jeg skal drikke i hver af væskedepoterne på ruten.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det jeg har været mest spændt på, det er hvordan min krop og mine tanker reagerer på en så lang præstation. Men selv om den bliver lang, så bliver den ikke så lang som jeg selv havde regnet med. Nicolaj har regnet på mine tider, og har lagt et langt hurtigere pace end jeg havde regnet med. Jeg vidste godt, at det skulle gå hurtigere end jeg havde tænkt, da træningen startede tilbage i efteråret. Så hvor jeg regnede med at skulle løbe i en sluttid på godt 4 timer, så har vi nu lagt en pace, som skulle giv en sluttid på ca. 3.45. Det bliver rigtig spændende at se om de 1500 km træningsture lønner sig, og det går som forventet.

Velkommen til Equilibrium Performance

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig