Helhedsorienteret træning

I forbindelse med min træning har Morten og Nikolaj ladet træning og behandling gå hånd i hånd. Træningsprogrammet bliver tilpasset løbende, så det udfordrer i forhold til de tider jeg løber, og det er nemt – og motiverende – at følge udviklingen.

Træningen består af 3 ugentlige ture, 2 kortere, en lang samt en kort frivillig tur. Alle turene består af opvarmning og afjogning. Tidligere har jeg aldrig prioriteret at få varmet ordentligt op til turen, men effekten er jo enorm. Når man, som jeg, ynder at løbe alene, så er det ofte svært at fastholde tempo på hele turen. Der er den gode opvarmning overraskende effektiv, og turene bliver både hurtigere og mere fokuserede. På de to korte ture, som jo trods alt er af en times varighed, er der indlagt forskellige intervaller, og på den lange er det selvsagt nogle længere ryk. Der er ingen indlagte kilometerkrav, men masser af tempo. Det er altid udfordrende, og ekstra interessant er det, at jeg lige præcis kan klare ærterne. Kun lige præcis men jeg kan altid klare det.

Samtidig kommer jeg med jævne mellemrum til osteopatiske behandlinger hos Morten i klinikken i Søborg. Som jeg tidligere har skrevet om, så er det trygt at Morten holder øje med de småskavanker der uundgåeligt kommer under en sådan træningsintensivering som jeg har udsat mig selv for. Selv om det indtil nu har været småskavanker, så har Morten taget fat i det der har været, og behandlingerne har haft mærkbar effekt.

Jeg havde fx nogle småproblemer med nogle muskelspændinger i læggene. Morten lægger en strategi, som er en kombination af behandling, små øvelser jeg kan lave hjemme samt brug af kompressionssokker under løb. Allerede på første løbetur efter behandlingen havde jeg en mærkbar forbedring af symptomerne.

Uanset om man tror på kompressionssokker, rødbedesaft og andre mere eller mindre flippede løbeprodukter, så har det at have en behandler på sidelinjen været den rigtige strategi i mit løbeeventyr.

Velkommen til Equilibrium Performance

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig