Velkommen hos Nordisk Osteopati

– En sikker, grundig og individuel behandling med Osteopati og Fysioterapi

Vores krop har en fantastisk evne til at reparere sig selv. Kommer vi til skade eller udvikler vi skavanker, løser kroppen det ofte selv.

Men går du med smerter eller skavanker, der varer ved, så betyder det, at du har brug for hjælp. Og jo længere tid du går med dine problemer, des mere besværligt kan det være at komme af med dem igen.

Hos Nordisk Osteopati ser vi alt fra en forstuvet ankler til komplicerede længerevarende smerteproblematikker.

Vi tilbyder dig en grundig og kompetent behandling, hvor vi betragter alle de elementer, der kan have indflydelse på dit problem. En behandling består af det bedste vi har fra osteopatien og fra fysioterapien, og vi deler vores viden og erfaring på tværs af alle vores klinikker til gavn for vores patienter.

Her på siden kan du læse mere om vores værdier, faglighed og hvad vi tilbyder. Du kan også gå direkte til den klinik, der passer dig bedst.

Fysioterapi og Osteopati på Frederiksberg

Hvilken behandler skal jeg vælge?

Hos vores fysioterapeuter får du en høj faglig vurdering af din skade og et genoptræningsforløb. Vores fysioterapeuter er alle autoriseret og har igennem flere år arbejdet på klinik med diverse problematikker.

De er særligt gode til at hjælpe dig videre når du er; faldet på cyklen, fået en løbe skade, kommet til skade under en træning eller har været uheldig og faldet på fortovet.

Under deres uddannelse for at dygtiggøre sig, har de en opdateret viden på bevægeapparatet og hvordan kroppen hænger sammen. Så selvom du kommer med en forstuvet ankel, er det vigtigt at tænke kroppen som en helhed og derfor vil et ev.t. genoptrænings program også tage højde for det.

Hos vores osteopater får du en faglig vurdering ud fra et helhedsorienteret syn. Vores osteopater er dygtige til at se sammenhængene i kroppen og hvordan man kan påvirke alle systemer i kroppen.

De kan ofte hjælpe dig, hvis du har prøvet kræfter med andre behandlingsformer, men uden held. Så kan det være osteopati er vejen frem for dig, så du kan komme videre i dit behandlingsforløb.

Kan Nordisk Osteopati garantere effekt?

Vi mener det er vigtigt at være ærlige og vi lover derfor aldrig at vi kan løse alles problemer. Du kan til gengæld stole på, at vi hver gang yder en grundig og kompetent undersøgelse og individuel behandling, hvor vi betragter alle aspekter af din krop, og søger efter alt, der kan bidrage til, at dine krop kan fungere bedst muligt igen.
Hvis vi vurderer det ikke længere er vores opgaver, hjælper og vejleder vi dig videre, så godt vi kan.

Hvis du ønsker mere information, om nogle af de problematikker vi møder i vores arbejde, kan du læse mere her.

Ved at skabe de bedste omgivelser til faglig og personlig udvikling, sikre vi at vores behandling altid er af høj kvalitet. Alle behandlere tager ansvar for, at de, dag for dag, bliver bedre til vores fag, så vi kan levere den bedste behandling til dig.

Alle vores behandlere er:

– Fysioterapeuter og osteopater

  • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK

  • Autoriserede fysioterapeuter

  • Har over 5 års erhvervserfaring

  • Medlem af Danske Fysioterapeuter

Som en del af Nordisk Osteopati

– deltager alle behandlere i:

  • Fælles Faglig Udvikling

  • Fælles Erfaringsudveksling

  • Personlig Faglig Udvikling

  • Mindst fire efteruddannelseskurser om året

Hvad kan Osteopati og Fysioterapi hos Nordisk Osteopati hjælpe dig med?

Følgende er en liste over nogle af de mange ting vores patienter henvender sig, men langt fra alt. Er du i tvivl om vi kan hjælpe så kan du altid skrive og spørg via linket nedenfor.

Vælg den klinik der passer dig bedst

Velkommen hos Nordisk Osteopati – Vi ser frem til at hjælpe dig

Spørgsmål? Klik her