Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige stillinger hos Nordisk Osteopati. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende en uopfordret andsøgning, Det kan være du selv har en god ide for hvordan du kan være med til at øge kapaciteten hos Nordisk Osteopati.

Tidligere opslag 

Osteopat eller osteopatstuderende til overtagelse af eksisterende stilling.


Vi søger en osteopat eller osteopatstuderende til vores klinik i Hillerød, med forventet indtrædelse den 1. maj 2019.

Du vil arbejde selvstændigt og have stor frihed over placeringen af dine arbejdstider. Er du studerende, vil der være øget fokus på faglig supervision.

Du vil som selvstændig erhvervsdrivende indgå i en kontraktbundet samarbejdsaftale med Nordisk Osteopati ApS.

Du vil overtage en eksisterende stilling, med kundetilgang svarende til to dage om ugen.  

Kvalifikationer

  • Uddannet osteopat eller studerende på minimum fjerde år.  
  • Struktureret og disciplineret arbejdstilgang. Da vi ikke ses på daglig basis, sættes der store krav til at den elektroniske infrastruktur mellem klinikkens medarbejdere, samarbejdspartnere og til klienterne overholdes.  
  • Du skal derfor kunne arbejde selvstændigt, men være indstillet på at vi har fokus på at alle lægger en fælles indsats for udvikling af klinikken.

Klinikken

Nordisk Osteopatis værdigrundlag er, at vi tager et fælles ansvar for at skabe mulighed for bedre livskvalitet for så mange som muligt. Det betyder, at vi udover at gøre det bedste vi kan for vores patienter, har fokus for i fællesskab at bidrage til alles faglige udvikling, til udvikling af klinikken og til at skabe den bedste arbejdsplads. På dette grundlag vil der i den nærmeste fremtid igangsættes et uddannelsesprogram, som er klinikkens aktive bidrag til udvikling af dens indlejere.

I det daglige virke er der mulighed for løbende kontakt mellem klinikkens medarbejdere via elektroniske medier. Fordelt over kalenderåret afholder klinikken, personalemøder, med faglig udvikling med fokus på at styrke de sociale forhold med kollegerne. Vi har en målsætning om at opbygge et kollegialt sammenhold til trods for afstanden mellem klinikkerne.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og vi forbeholder os retten til at afsætte stillingen når rette kandidat findes. Stillingen kan tiltrædes den 1. maj 2019.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Ansøgning, CV m.m. sendes til morten@nordiskosteopati.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen Morten Vind-Visby