FAQ - Sundhedsforsikring

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

Find svar på spørgsmål vi ofte møder i vores arbejde med osteopati

Hjælper I med at ansøge hos min sundhedsforsikring?

Desværre. Vi kan som udgangspunkt ikke hjælpe med at ansøge hos din forsikring. Det er ikke, fordi vi ikke vil, men vi må ikke pga. reglerne omkring GDPR, så ansøgningen er en opgave hos dig selv.

Må jeg selv vælge min behandler?

Som udgangspunkt kan/vil din forsikring hjælpe dig med at finde en kyndig osteopat i dit lokalområde. Du har altid rettighed til selv at vælge din behandler, også fra Nordisk Osteopati. Hos Nordisk Osteopati vil du altid blive sat til behandling hos den osteopat med størst erfaring inden for den problematik, du står med.

Hvor mange behandlinger er normalt nødvendige?

Antallet af behandlinger varierer afhængigt af din tilstand, og hvordan din krop reagerer på behandlingen. Din osteopat vil udvikle en behandlingsplan til dig og justere den efter behov.

Hvor hurtigt kan jeg komme til?

Hos Nordisk Osteopati tilbyder vi akut behandling – både fysioterapi og Osteopati. Akut betyder meget hurtig behandling naturligvis. Generelt tilbyder vi meget kort ventetid hos alle vores behandlere. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os og forhøre dig om den aktuelle ventetid.

Hvad koster behandling hos jeres osteopater?

Vi følger gennemsnitsprisen for osteopati i Storkøbenhavn og Nordsjælland. For nogen kan det være svært at gennemskue, da der er stor forskel på, hvor lang tid de forskellige klinikker afsætter til behandling. Vi afsætter op til 40 minutter pr. behandling for at kunne give dig den mest optimale hjælp og behandlin

Er osteopati dækket af en forsikring eller det offentlige sundhedssystem?

De fleste private sundhedsforsikringer dækker osteopatiske behandlinger. Du bør kontakte din forsikring for at få oplysninger om dækning eller se vores liste, hvorvidt du er dækket af din sundhedsforsikring, og hvordan du er dækket.

Du får tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Osteopati er ikke dækket af det offentlige sundhedssystem i Danmark og fungerer derfor ikke med en lægehenvisning.

Hvordan ved jeg, at vedkommende er osteopat i Danmark?

Du bør altid søge hjælp hos en osteopat, der er registreret hos Danske Osteopater og bærer titlen M.D.O – DO eller Msc. Ost.

Er osteopati velegnet til børn og ældre?

Ja. Osteopati kan tilpasses alle aldre. Osteopati bruges ofte til at behandle børn med problemer som kolik, søvnproblemer og skævt hoved. Ældre mennesker kan også have gavn af osteopati for at lindre smerter og bevare mobiliteten.

Hvad er osteopati, og hvordan adskiller det sig fra andre behandlingsformer?

Osteopati er en holistisk sundhedspraksis, der fokuserer på at forbedre kroppens funktion ved at manipulere muskler, led og væv. Det er en manuel terapi form, som adskiller sig fra andre behandlingsformer ved at betragte kroppen som én samlet enhed. En Osteopat sigter mod at finde frem til og behandle årsagerne til smerter eller ubehag, ikke kun dine symptomer.
Osteopati kan lindre smerter og forbedre bevægeligheden ved at korrigere ubalancer i kroppen gennem manuelle teknikker. Dette kan hjælpe med problemer som bl.a. rygsmerter, ledproblemer, hovedpine og muskelspændinger.

Bestil tid:

Skriv besked:

Lad os tage en snak
Sender

Afhjælp smerter i skulder og nakke med Fysioterapi og Osteopati

Hos Nordisk Osteopati møder du følgende Osteopater og Fysioterapeuter

Klik på behandler billedet for at læse mere og booke hos den enkelte behandler

Alle vores behandlere er:

– Fysioterapeuter og osteopater

  • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK

  • Autoriserede fysioterapeuter

  • Har over 5 års erhvervserfaring

  • Medlem af Danske Osteopater

Som en del af Nordisk Osteopati

– deltager alle behandlere i:

  • Fælles Faglig Udvikling

  • Fælles Erfaringsudveksling

  • Personlig Faglig Udvikling

  • Mindst fire efteruddannelseskurser om året

Nordisk Osteopati og fysioterapi
Spørgsmål? Klik her