Hvad er osteopati?

Osteopati er en medicinsk videnskab, der er baseret på traditionelle medicinske fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik og sygdomslære.

Det er vores indgående praktiske viden om disse emner, der gør os i stand til at se sammenhængen mellem de forskellige systemer i kroppen og målrette behandlingen. Man arbejder indenfor alle systemer i kroppen, og hvordan de hver især er afhængige af hinanden.

Osteopatien har eksisteret i mere end 125 år, og Medscape (Amerikansk svar på lægehåndbogen) har kåret ostespatiens stifter Andrew Taylor Still som værende den 12. mest indflydelsesrige person i den sundhedsvidenskabelige historie.

I Danmark har osteopatien i de seneste år haft stor medvind, hvilket har betydet at vi siden juni 2018 har været et autoriseret fag. Derved er vores titel beskyttet og vi har vores retmæssige plads i det sundhedsfaglige system i Danmark og vores faglighed har fået det danske sundhedssystems blåstempel.

Behandling hos Nordisk Osteopati

Du får altid en grundig undersøgelse af alle de led som indgår og påvirker skulderen. Dette er for at vurdere, hvor problemet sidder og hvordan vi løser det bedst.

 • Vi undersøger skadens indvirkning på resten af din krop (albue, hånd, øvre ryg og nakke)
 • Vi finder ud af, om skaden skyldes sort uheld eller om der var underliggende problematikker, der gjorde skulderen sårbar.
 • Vi gør dig klogere på din krop, din træning og din dagligdag – det mindsker risikoen for en ny skade.

Hvornår har jeg brug for behandling?

Har du ikke oplevet en fremgang eller ændring i dine symptomer indenfor en uge eller måned, men kun oplevet at det er blevet værre. Her kan det være til gavn at søge hjælp, da kroppen ikke selv kan løse sit problem. Vi står klar til at hjælpe dig og tilrettelægger en behandling så vi opnår det bedst mulige resultat.

Hvad nu hvis mit problem har stået på i længere tid?

Har problemet stået på over længere tid eller det er et tilbagevende problem i perioder, betyder det at kroppen har store problemer med at løse det selv. Det kan betyde problemet derfor også kræver mere for at det kan blive løst. Men det betyder i lige så høj grad at det vil være gavnligt at få behandling, så kroppen igen kan hele ordentligt.

Bestil tid på:

Eller skriv en besked:

Lad os tage en snak
Sender

Få hjælp af vores erfarne behandlere

Vores osteopater er:

 • Autoriserede Osteopater DO M.R.O.DK
 • Autoriserede fysioterapeuter
 • Har over 5 års erhvervserfaring
 

Niklas Haapalo
Niklas Haapalo

Osteopat (D.O. M.R.O.DK), Fysioterapeut

Amalie Rybner

Amalie Rygner

Osteopat (DO. M.R.O.DK), Fysioterapeut

Morten Vind-Visby

Morten Vind-Visby

Indehaver, Osteopat (D.O. M.R.O.DK), Fysioterapeut

Ammar Lone

Osteopat (D.O. M.R.O.DK afventer autorisation)

Fysioterapeut

Michael Weber Jørner

Michael Jørner

Osteopat (D.O. M.R.O.DK), Fysioterapeut

Nicolai-kan hjælpe dig med din forstuvet ankelNicolai Salmonsen

Osteopat (D.O. M.R.O.DK), Fysioterapeut

Hos Nordisk Osteopati

– forpligter vi os til:

 • Fælles Faglig Udvikling
 • Fælles træning og erfaringsudveksling
 • Mindst fire efteruddannelseskurser om året
 • Personlig Faglig Udvikling

Hvad siger vores kunder

“Efter at have løbet en halvmaraton fik jeg ufatteligt ondt i min fod, og måtte umiddelbart efter begynde at gå med krykker. Det klassiske sundhedsvæsen sendte mig til røntgen, MR og CT-scanning uden at kunne finde fejl, og bad mig om blot at smide krykkerne, så skulle det nok gå over.
Efter 5 måneders smerte kom jeg til Amalie fra Nordisk Osteopati. Hun brugte 30 min på at undersøge min krop, og yderligere 30 min på at bearbejde mit ben, hvor hun mente problemet var. Efter blot den ene behandling kunne jeg gå igen uden smerter, og problemet er ikke kommet igen. Kan kun anbefale stedet.”

skulderskade vi kan hjælpe

Hvad kan vi hjælpe med?

Spørgsmål! – eller bestil tid?

Eller skriv en besked:

Lad os tage en snak
Sender

Hovedskader

Bryst smerter

 • Funktionelle åndedrætsproblemer
  • incl Astma og KOL
 • Åndedrætsproblemer efter lungebetændelse
 • Senfølger efter kræft
 • Brystsmerter
Spørgsmål? Klik her